Çivril Müftülüğü tarafından açılan yaz Kur’an kursunu ziyaret eden kaymakam Hasan Akbulut, kursta eğitim alan çocuklarla bir süre zaman geçirdi. Kaymakam Hasan Akbulut cami bahçesinde öğrenciler için bükme yapan veliler ile de sohbet etti.

SODAMLA TANIŞAN KADINLARIN HAYATI DEĞİŞTİ SODAMLA TANIŞAN KADINLARIN HAYATI DEĞİŞTİ

Kaymakam Akbulut, ziyaret sırasında İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi’den Çivril’de açılan ve eğitime devam eden kurslar hakkında bilgi aldı. Kursa katılan öğrencilere gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaymakam Hasan Akbulut, geleceğin teminatı olan çocukların dini eğitimlerine de verdikleri önemi vurguladı.

Kaymakam Hasan Akbulut, ziyaretin sonunda Yaz Kur'an Kursu'na katılan öğrencilerle birlikte yemek yedi öğrencilere ikramlarda bulundu.

Öğrenciler, ziyaret ve ikram karşısında büyük mutluluk yaşarken veliler ve mahalle sakinleri de ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakam Hasan Akbulut’un Kızılcasöğüt mahalle camisindeki ziyaretine Çivril Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Furkan Sünbül, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, ilçe müftülüğü personeli, kurs eğitmenleri, hayırseverler ve mahallenin ileri gelenleri katıldı.

Ziyaret kurs öğrencileri ve mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Editör: Bülent Çakır