Sarayköyspor, Denizli İdmanyurdu Gürellerspor ile birlikte Denizli’yi Bölgesel Amatör Lig 7’inci grupta temsil edecek olan Yeşil Çivril Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Yaptığı transferler ile kadrosunu güçlendiren Yeşil Çivril Belediyespor 2024 2025 sezonunda taraftar ve seyircisine güzel futbol izlettirmek ve ligde üst sıralarda yer almak istiyor.

Yeni sezon hazırlıklarının verimli ve güzel geçtiğini belirten teknik sorumlu Tuğrul Metin kondisyon ağırlıklı çalışmaların sezon öncesi futbolcular açısından çok yararlı olduğunu belirtti. Tuğrul Metin değerlendirmesinde çalışma ve hazırlıklardan memnun olduğunu belirterek “Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Yeni transferlerimiz ile birlikte güçlü ve genç bir takım kurmaya çalıştık. Çalışmalarımız güç ve fiziksel ağırlıklı. Bu haftadan sonra çalışma tempomuzu arttıracağız. Oyuncular birbirine adapte oldu yavaş yavaş oyun mantığımızı kurmaya başlayacağız” dedi.

457749775 523419316892015 3022780293515246997 N

Geçen sezon BAL tecrübesi kazandıklarını belirten Mevlüt Sarıçam “takım geçen yıl ilk defa mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da tecrübe kazandı. Amatör ligden farklı bir seviyede oynayan oyuncularımız gösterdikleri performans ve lig sonunda aldıkları puan ile Yeşil Çivril Belediyespor takımın BAL’da kalıcı olduğunu gösterdi. Sezon öncesi yaptığımız transferler ve çalışmalar ile lige çok iyi durumda gireceğiz. Bu sezon sahada daha güzel, daha mücadeleci bir Yeşil Çivril takımı olacak” dedi. 

“Güzel ve çekişmeli bir sezon olacak”

GELECEK SEZON İÇİN TRANSFER HAREKATI BAŞLADI GELECEK SEZON İÇİN TRANSFER HAREKATI BAŞLADI

Mücadeleci ve hedefleri olan bir takım kurduklarını belirten Yeşil Çivril Belediyespor Kulüp başkanı Kerem Boso “geçen yıl güzel bir sezon geçirdik. Oynadığımız oyun ve sergilediğimiz performans ile BAL’da kalıcı ve belirleyici olduğumuzu gösterdik. Artık hedefimiz BAL’da üst sırala oynayan bir takım oluşturmak. Yeşil Çivril Belediyespor 3’üncü lige giden yolda daha güçlü ve mücadeleci bir takım haline gelecek. Bu sezon bizleri daha zorlu maçlar bekliyor. Hazırlık ve transferlerimizi ona göre yapıyoruz. Hocamızın belirlediği ve takip ettiğimiz oyuncular ile görüştüklerimiz var. Transfer dönemi bitinceye kadar tüm hazırlıklarımızı tamamlayacağız” dedi. 

Editör: Bülent Çakır