Çivril’i ziyaret eden AK parti genel Başkan yardımcısı Nihat Zeybekçi İlçe teşkilatı ile bir araya geldi. İlçe binasından ilçe yöneticileri ile bir araya gelen Zeybekçi, istek ve talepleri dinledi sulama fiyatları ile ilgili olarak gereken girişim ve çalışmaların yapılacağını söyledi.

Çivril’de AK parti İlçe teşkilatı ile bir araya gelen AK parti Ekonomiden sorumlu genel Başkan yardımcısı Nihat Zeybekçi gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve Ak parti Çivril ilçe Başkanı Özkan Avcı tarafından karşılanan Nihat Zeybekçi ilçe binasında ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Muhtar ve Sulama birliği Başkanı İsa Buğday'ın da katıldığı toplantıda muhtarların sulama fiyatları ile ilgili taleplerini dinleyen genel Başkan yardımcısı Nihat Zeybekçi yer altı sulama fiyatı ile ilgili olarak talep edilen indirim konusunda elinden geleni yapacağını söyledi.

Ziyaret ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede birlik ve beraberlik vurgusu yapan genel Başkan yardımcısı Nihat Zeybekçi “AK Parti Çivril İlçe Başkanlığımızda, değerli yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Birlik ve beraberlik ruhuyla, ilçemizin geleceği için el ele vererek çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

AK parti İlçe başkanı Özkan Avcı’da Nihat Zeybekçi’yi ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek “sayın bakanımız ve genel başkan yardımcımız Nihat Zeybekçi’yi Çivril’de ilçe teşkilatımızda ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Sayın Bakanımıza Çivrilli çiftçilerin yer altı sulama ücretleri ile ilgili istek ve taleplerini ilettik. Bakanımız gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. AK parti her zaman halkın umudu olmaya devam ediyor. Çivril için Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Genel Başkan yardımcısı Nihat Zeybekçi ilçe binasındaki toplantının ardından Çivril’den ayrıldı.

Denizli'de Çivril rüzgarı esti! 3 şampiyonluk 1 üçüncülük ile döndüler Denizli'de Çivril rüzgarı esti! 3 şampiyonluk 1 üçüncülük ile döndüler

Zeybekçi Çivrilde-1