Türkiye Halciler Federasyonu yönetim kurulu üyesi Halil Öztürk ve hal esnafı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'na ziyarette bulundu. Gençlik ve öğrencilik yıllarında karpuzculuk yaparak geçimini sağladığını kamuoyu ile paylaşan ve "Karpuzcu Başkan" adıyla gündeme gelmiş olan Çavuşoğlu, yapılan sürprizi tebessümle karşıladı.

TBMM’den Denizli’ye Teşekkür TBMM’den Denizli’ye Teşekkür

Türkiye Halciler Federasyonu yönetim kurulu üyesi Halil Öztürk, Başkan Çavuşoğlu’nu kutlayarak yeni görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Öztürk ayrıca, "Serinhisarlı hemşehrim Bülent Nuri Çavuşoğlu ile gençliğimizde aynı zamanlarda pazarlarda çok karpuz sattık. Herkes hayırlı olsun ziyaretlerinde çiçek çikolata götürür, biz de karpuz götürdük. Allah sizlere güzel hizmet etmeyi nasip etsin. Sizlere teşekkür ediyoruz. Karpuzcudan belediye başkanı da olabiliyor, bunu gösterdiniz. Sizi kutluyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

Baskan Cavusogluna Karpuzlu Surpriz1

Karpuzculuktan Büyükşehir Belediye Başkanlığına

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, karpuzlarla ziyaretin hoş bir sürpriz olduğunu belirtti. Öztürk ve beraberindekilere teşekkürlerini ileten Çavuşoğlu, “Karpuz satmak keyifli bir işti. Karpuz satarak bir yerelere gelinebiliyormuş, halkımız bunu da gördü. Karpuz kamyonu kasasından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına giden yolculuğun bir tek mimarı var. Bu ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür, bize bu şansı, özgürlüğü veren cumhuriyettir, demokrasidir. Başka bir rejim altında yaşıyor olsaydık emin olun karpuzcudan hiçbir şey olmazdı” ifadelerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi