Denizli Mimarlar Odası, Denizli Tavas Belediyesi ile Mesleki Denetim ve Teknik İş birliği Protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Tavas Belediyesi’nde ruhsat alacak projeler önce Mimarlar Odası tarafından mesleki denetim kontrolünün yapılması ardından hayata geçecek.  

Konuyla ilgili Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık açıklamada bulundu. Başkan Tatık, “Denizli Mimarlar Odası ile Belediyemiz arasında Mesleki Denetim ve Teknik İş birliği Protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Tavas Belediyesi’nde ruhsat alacak projelerin öncelikle Mimarlar Odası tarafından mesleki denetim kontrolünün yapılması ardından belediyemize başvurulması gerekmektedir. Tavas Belediyesi adına protokolün sağlıklı, nitelikli ve sürdürülebilir bir kentleşme elde etmek için yapıldığını vurgular, Tavas’ımıza hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.  

Mimarlar Odası 2

TBMM’den Denizli’ye Teşekkür TBMM’den Denizli’ye Teşekkür

Mimarlar Odası gibi meslek kuruluşları ile belediyeler arasında yapılan iş birliği kentsel gelişim ve planlama süreçlerinde önemli bir rol oynuyor. Denizli Mimarlar Odası’nın Tavas Belediyesi ile gerçekleştirdiği bu iş birliği, kaliteli kentleşme, denetim, toplumsal katılım, uzmanlık ve kaynak paylaşımı, sürdürülebilirlik gibi önemli alanlarda ortak çözümler üretmeyi sağlayacak. 

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli