1986 Çivril Lisesi mezunları fidan dikti.

35 yıl önce Çivril Lisesi’nden mezun olan bir grup arkadaş Çivril’de 120 adet fidan dikti. Fidan dikilen alana da “1986 yılı Çivril Lisesi mezunları hatıra ormanı “adını verdiler.

20 kişilik bir grupla dünyanın dört bir yanından Çivril’de bir dikili ağaçları olsun diye Çivril’e gelen arkadaş topluluğu fidanlarını toprakla buluşturdu.

120 ADET FİDAN DİKİLDİ

Kızılcasöğüt Mahalle Muhtarı Gürkan Türker öncülüğünde Yeni Çayır mevkiinde ağaçlandırma yapıldı.

Muhtar Türker;” 1986 Çivril Lisesi mezunları hatıra ormanı yapacaklarını söylediler. Bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. 120 adet fidan dikildi. İstanbul, İzmir, İngiltere, Almanya, Denizli gibi dünyanın dört bir yanından Çivril’e ağaç dikmek için geldiler. Böyle güzel düşünceleri için kendilerine teşekkür ediyorum ”dedi.

“ANILARIMIZIN OLDUĞU YER ÇİVRİL”

Arkadaşlarıyla bir arada tutan tek yerin Çivril olduğunu vurgulayan Önder Ceylan; “İstanbul’dan geldim. Bu grup 1986 yılı Çivril Lisesi’nden mezun olduktan sonra küçük bir grup oluşturmuştuk. Daha sonra geniş kitlelere ulaştık ve grubumuz büyüdü. Bu grupla yılda birkaç defa bir araya gelip sosyal etkinliklere katılıyoruz. Hayır işleri yapıyoruz. İhtiyacı olanların her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Çivril’de de ağaçlar ömür boyu yaşasın diye dünyanın dört bir yanından arkadaşlarımızla buraya gelip ağaçlar diktik. Çivril bizim doğup büyüdüğümüz yer. Herkesi bir arada tutan topraklar ve burada hepimizin anıları var ”ifadelerini kullandı.

Fidan dikiminin ardından 20 kişilik grup arman dalı oynayarak oradan ayrıldı.