Olay, Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkan skandal olay, akıllara durgunluk getirdi. Programa çıkan Selahattin Yalnız ismli şahıs, evden kaçan üvey kızlarına ulaşmak için Müge Anlı’dan yardım istedi. 14 gün boyunca arama çalışmaları süren kızlar, ekiplerin başarılı çalışması sonucunda bulundu. Bulunan kızların sevincinin yaşanacağı düşünülen programda beklenmedik bir olay yaşandı. Üvey kızların, Müge Anlı’ya vermiş oldukları bilgi, stüdyodaki seyircileri ve ekran başındaki izleyenleri şoke etti.

2 Haftadir Uvey Kizlarini Ariyordu 14 Yasindan Beri Tecavuz Ettigi Ortaya Cikti“Terbiyesiz Adam!”

Canlı yayında görüntülü olarak Selahattin Yalnız'a bağlanan Müge Anlı, "Gözünüz aydın. Kızlar bulundu. Sen utanmadan nasıl benim stüdyoma geldin? Allah seni şaşırttı mı, yanılttı mı ne oldu? Sen utanmadan bu kızları aramak için benim stüdyoma nasıl geldin! Terbiyesiz adam! Senin bu kızlara neler yaptığının videoları elimde, ahlaksız! Sen bundan sonra bana değil savcı ve hakime söyleyeceksin. Sen bu kızları istismar edip nasıl gelip bir de ararsın? Ben gözüme mi inanacağım sana mı? Bütün videoların elimde” dedi.

BİNLERCE KİŞİ BU ETKİNLİK İÇİN DENİZLİ’YE GELDİ BİNLERCE KİŞİ BU ETKİNLİK İÇİN DENİZLİ’YE GELDİ

“Ben Bir Şey Yapmadım”

Hakkındaki iddiaları kabul etmeyen Yalnız, asıl mağdurun kendisi olduğunu söyleyerek, "Ben böyle bir şey yapmadım. O videolar bize de geldi. Biz konuştuk, anlaşmaya çalışıyoruz. Ne anlatayım? Beni uyutup yaptıklarını mı? Beni uyutarak istediklerini yaptılar" şeklinde konuştu. Müge Anlı, "Hadi oradan. Ben 34 yıllık televizyoncuyum, sen televizyonun düğmesini açamazken ben program yapıyordum. Ben neyin montaj, neyin kurgu olduğunu anlayabilirim. Sen bu görüntüler çekilirken uyumuyordun" diyerek tepki gösterdi.

"Dördünüz Benim Karım Olacaksınız"

Yıllardır üvey babaları tarafından tecavüze uğradıklarını söyleyen 24 yaşındaki Figen, "14 yaşından beri bize tecavüz ediyor. Bize satırla saldırıyordu, bizi dövüyordu. Bize, 'Sizin derinizi yüzerim, dördünüz de benim karım olacaksınız' diyordu. Bunlar annemin gözünün önünde yapılıyordu. Sen de korkundan susuyordun. Ondan korkma” dedi.

2 Haftadir Uvey Kizlarini Ariyordu 14 Yasindan Beri Tecavuz Ettigi Ortaya Cikti1

“Gidecek Yerim Yok”

Üzerine yöneltilen susma iddiasını kabul eden anne, "Ben hiçbir şeyin böyle olacağını bilmiyordum. Ben olayların yarısını biliyordum ama bir şey diyemedim. Gidecek yerim yok, adamla kalacağım" diyerek herkesi şoke etti.

Gözaltına Alındı

Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığının aldığı karar sonrasında Selahattin Yalnız, Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş büro amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.