Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı ile İşletme programından 2003’te mezun olan 25 mezunun yer aldığı etkinliğe; Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sami Eşmen, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Yaşar Turna, 2019 yılında emekli olan Emekli Öğr. Gör. Tahir Süğün ve geçmişte görev yapmış Öğr. Gör. Cavit Armağan katılım gösterdi.

İlk olarak derslikte, emekli Öğr. Gör. Tahir Süğün tarafından öğrencilerin sembolik sınav notlarının okunmasıyla başlayan etkinlik, MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sami Eşmen’in açılış konuşmasıyla devam etti. Dr. Öğr. Üyesi Sami Eşmen konuşmasında; Pamukkale Üniversitesi ve Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu olarak 21 yıl önce mezun olmuş öğrenciler ile bir arada olmaktan mutlu olduklarını ifade etti. Katılım sağlayan tüm mezunları ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.  Pamukkale Üniversitesi’nin mezunlarla olan ilişkilerini son yıllarda önemli ölçüde geliştirdiğini, Kariyer Planlama ve Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından geliştirilen Mezun İzleme Sistemi altyapısıyla mezunlarını sürekli takip ettiğini vurguladı. Mezun öğrencilerin en önemli paydaşlardan biri olarak, bölüm danışma kurullarında yer aldığını ve başta eğitim öğretim olmak üzere mezunların görüş ve önerilerine başvurulduğunu belirtti. MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Eşmen son olarak, bu buluşmaları daha ileriye götürerek, mezunlarla mevcut öğrencilerin bir araya gelebileceği daha çok etkinlikler düzenlemek istediklerini belirtti.

Whatsapp Image 2024 08 28 At 14.40.00

Mezun öğrenciler adına söz alan Metin Coşkun, 21 yıl önce hayat yolculuklarının önemli bir adımını attıkları Çivril’de tekrar bir arada olmaktan dolayı memnun olduklarını belirtti. Etkinlik dolayısıyla desteğinden ve misafirperverliğinden dolayı yüksekokul yönetimine çok teşekkür ettiğini ifade etti. Ayrıca etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ettiğini belirtti.

HAYVAN PAZARI AÇILDI HAYVAN PAZARI AÇILDI

Etkinlik, mezun öğrencilere hediye verilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Editör: Bülent Çakır