Belediye başkan yardımcısı ve yeni encümen üyesi seçiminin yapıldığı meclis toplantısının ilk birleşimine Ak Partili meclis üyesi Cemil Doğan ile CHP’li meclis üyesi Adem Alan katılmadı. Başkan Semih Dere’nin gündem dışı konuşması ile başlayan toplantıda 9 gündem maddesi görüşüldü.

Ağustos ayı meclis toplantısı birinci birleşim birinci oturumu 5 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00’te yapıldı. Ek gündem maddelerinin meclis gündemine ilave edilmesinin görüşülmesi ile başlayan toplantı Başkan Dere’nin gündem dışı konuşması ile devam etti. Gündem dışı konuşmasında meclis üyelerine Çivril Belediyesinin bir aylık çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Dere, devam eden çalışmalar hakkında da detaylı bilgilendirme yaptı.

Başkan Semih Dere’nin gündem dışı konuşmasının ardından Ağustos ayı meclis gündemine ilave edilecek ek gündem maddelerinin oylamasına geçildi. Yapılan oylamada ek gündem maddelerinin mecliste görüşülmesine oy birliği ile karar verildi.

454282066 17934504905878841 9085530948847357405 N

BEDRİ ATAŞ “BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ” BEDRİ ATAŞ “BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

Ek gündem maddelerinin gündeme ilave edilmesinin ardından başlayan Ağustos ayı meclis toplantısında Encümen üyeliğinden istifa eden CHP’li belediye meclis üyesi Sinan Genç’in yerine encümen üyesi seçimi yapıldı. CHP grubunun adayı olarak encümen seçimi yarışına tek aday olarak katılan Nuri Özen meclis üyelerinin genel çoğunluk oyunu alarak encümen üyesi olarak seçildi.

Ağustos ayı meclis toplantısında görüşülen yeni araç ve iş makinesi alımı gündem maddeleri görüşülmek üzere Plan Bütçe komisyonun havale edilirken diğer gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Çivril Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı 8 Ağustos Perşembe gün yapılan ikinci birleşim ile tamamlandı.

Editör: Bülent Çakır