31 Mart yerel seçimleri ile CHP’ye geçen Çivril Belediyesi idari yapılanmasını ve personel şemasını yeniden organize etmeye devam ediyor. Başkanlık görevine başladıktan sonra Meclis üyesi Tansel Ergut’u başkan yardımcısı olarak görevlendiren başkan Dere, ikinci başkan yardımcısı görevine CHP’li meclis üyesi Sinan Genç’i getirdi.

Ağustos ayı meclis toplantısında konuyla ilgili olarak meclis üyelerini bilgilendiren başkan Semih Dere mahallelerin ve vatandaşların istek talep ve beklentilerine daha hızlı ve koordineli cevap verebilmek için yenilenme ve değişmeye devam ediyoruz dedi. Başkan Dere meclis üyelerine yönelik yaptığı konuşmada “Çivril için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızın daha hızlı daha koordineli olması amacıyla bir arkadaşımızı daha başkan yardımcısı olarak görevlendirdik. Ağustos ayı itibariyle belediye meclis üyesi arkadaşımız Sinan Genç, belediye başkan yardımcısı olarak görev yapmaya başladı” dedi.

İYİ PARTİ ÇİVRİL İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ İYİ PARTİ ÇİVRİL İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ

Belediye başkan yardımcısı olarak görevlendirilen CHP Belediye meclis üyesi Sinan Genç, encümen üyeliği görevinden istifa etti.

Editör: Bülent Çakır