Basın İlan Kurumu Antalya Şube müdürü olarak göreve başlayan İdris Cirit, şubeye bağlı illerde yayın yapan gazete ve internet sitelerini ziyaret etti. Program kapsamında Genç Çivril Gazetesini ziyaret eden Antalya BİK Şube Müdürü İdris Cirit gazete imtiyaz sahibi Serap Sofulu ve çalışanlar ile bir süre görüştü.

Samimi bir havada gerçekleştirilen ziyarette konuşan Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü İdris Cirit Basın İlan Kurumunu görev ve yetki alanları başta olmak üzere yerel gazete ile birlikte internet haber sitelerinin çalışma ve kat edecekleri yol hakkında imtiyaz sahibi Serap Sofulu ve çalışanlara bilgiler verdi.

Idris Cirit Ziyaret

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Basın İlan Kurumu’nun çalışma şekli ile ilgili bilgiler veren BİK Antalya Şube Müdürü İdris Cirit “ kurum ve şube olarak yerel gazete ve İnternet haber sitelerini desteklemek için daima çaba içerisinde olacaklarını”belirtti.

BAŞKAN DERE ZABITA HAFTASINI KUTLADI BAŞKAN DERE ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Genç Çivril Gazetesi ev www.genccivrilgazetesi.com internet haber sitesi imtiyaz sahibi Serap Sofulu BİK Antalya Şube Müdürü İdris Cirit’in desteklerinden ve ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, İdris Cirit ve Antalya BİK şubesinde görev yapan tüm personele teşekkür etti.

Editör: Bülent Çakır