Büyükşehirden Büyük Müjde Büyükşehirden Büyük Müjde

Stratejik Plan’ın hazırlanma aşamasında vatandaşların da görüşlerinin alınması, sorunların ve iyileştirmeye açık alanların tespiti ve çözüme yönelik stratejiler geliştirmek için hazırlanan paydaş anketine https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfno9xS7siqTT9PnAgJYMwHGQ9Lsl05wunlKYdkt5SLxt50sQ/viewform anketi internet adresinden ulaşılabiliyor. Çivril Belediyesinden yapılan açıklamada, tüm vatandaşların ankete katılımının beklendiği belirtildi.

Stratejik plan çalışması ve anket hakkında bilgi veren ve Çivrillileri ankete katılmaya davet eden Belediye Başkanı Semih Dere “ Çivril Belediyesi olarak 2025-2029 yıllarını kapsayan beş (5) yıllık Stratejik Plan hazırlama çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Katılımcı yönetim ilkesinin ön planda olmasını benimseyen bir belediye olarak, stratejik planımızı Çivril’de yaşayan veya çalışan herkesin talep ve beklentileriyle uyumlu olarak hazırlamayı hedeflemekteyiz. Bu doğrultuda bu anket ile belediyemizin stratejik planı hazırlanırken sizlerin görüşleriyle sorunları, iyileştirmeye açık alanları tespit etmeyi ve çözüme yönelik stratejiler geliştirmeyi amaçlamaktayız. Yapacağınız katkılar, ilçemizde ve belediyemizin hizmetlerinde etkinlik ve verimliliği arttırmaya yardımcı olacaktır.

2025-2029 Stratejik Planımıza ışık tutacak olan ilgi ve desteğinizi çok önemli buluyoruz. Bu kapsamda, belirtilen linkteki soruları samimi bir şekilde yanıtlayacağınız inancıyla sağlayacağınız katkı ve destek için şimdiden teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Editör: Bülent Çakır