ÇİVRİL CUMHURİYET BAŞSAVCISI ABDULLAH FURKAN SÜNBÜL “ADALET MEKANİZMASI HIZLI VE ADİL OLMALI” ÇİVRİL CUMHURİYET BAŞSAVCISI ABDULLAH FURKAN SÜNBÜL “ADALET MEKANİZMASI HIZLI VE ADİL OLMALI”

31 Mart yerel seçimlerinde muhtar olarak seçilen ve görevi sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Emircik Mahallesi muhtarlarından Ömrü Kahraman adına yapılan park hizmete girdi. Çivril Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan park için düzenlenen törene Çivril Belediye Başkanı Semih Dere ile İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi, Belediye Meclis üyesi Nuri Özen ve mahalle sakinleri katıldı.

Parkın açılışını yapan Başkan Dere Ömür Kahraman’ı genç yaşta kaybetmekten dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti. Başkan Dere açılışta yaptığı konuşmada “birlikte görev yapmayı arzu ettiğim genç kardeşimiz Ömür Kahramanı genç ve zamansız kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Görevi başında kaybettiğimiz muhtarımızın adını yaşatmak adına mahallemizde yaptığımız parkı bugün hizmete açıyoruz. Ömür Kahraman’ın adı hem bu parkta hem de gönüllerde yaşayacak. Bir kez daha muhtarımızı rahmetle anıyor, ailesine ve mahalle sakinlerine başsağlığı diliyorum.” dedi.

Editör: Bülent Çakır