Çivril Belediye Başkanı Semih Dere Kurban Bayramı öncesi başlayan ve bayram süresince devam eden çalışmalarda görev alan temizlik personeline teşekkür etti. Başkan Dere, Çivril’i el birliği ile daha temiz ve yaşanabilir hale getireceklerini belirterek tüm mesai ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Denizli Vekili Sema Silkin Ün, Müge Anlı’yı Eleştirdi “Bir Bakana Ayar Verme Cüretini Kimden Alıyor” Denizli Vekili Sema Silkin Ün, Müge Anlı’yı Eleştirdi “Bir Bakana Ayar Verme Cüretini Kimden Alıyor”

Temizlik personelinin büyük özveri ve fedakârlık yaptığını belirten Başkan Dere “İlçemizde genelinde temizlik ve hijyen çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çivril Belediyesi olarak vatandaşımızın sağlığına her zaman önem veriyoruz. Kurban Bayramı öncesi olduğu gibi Kurban Bayramı boyunca da vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve huzurlu bayram geçirmeleri için belediye ekiplerimiz yoğun bir çalışma sarf etti. Canlı hayvan pazarında, kurban kesim yerlerinde ve çevrede hijyenin sağlanması,  halk sağlığının korunması için gerekli tüm tedbirleri aldı. Vatandaşımızın iyi bir bayram geçirebilmesi için kendi bayramlarından fedakarlık edip canla başla çalışan personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Kurban Bayramı öncesi ilçede geniş çaplı temizlik işlemleri yürüten ekipler, Kurban Bayramı boyunca da vatandaşların daha temiz bir ortamda bayramlarını geçirmeleri için gece geç saatlere kadar temizlik ve dezenfektan işlemleri gerçekleştirdi. Ekipler Kurban Bayramı boyunca oluşan kokunun giderilmesi için hayvan pazarı ve mahallelerde özverili bir çalışma gerçekleştirdi.  

Editör: Fatma Haytan