MİNDERİN ASLANLARI ÇİVRİL’DE YETİŞİYOR MİNDERİN ASLANLARI ÇİVRİL’DE YETİŞİYOR

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala 9 günlük bayram tatilini kimi vatandaşlar köy ve yaylalarda geçirmeyi planlarken kimi vatandaşlar ise turistik mekanlara akın ediyor. Denizli otellerinde yaşanan bayram yoğunluğunu ise Denizli Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Murat Şen değerlendirdi.  

P

Kurban Bayramı bu sene 16 Haziran Pazar itibariyle başlıyor. Bayramı tatil olarak değerlendirmek isteyen vatandaşlar tatil ve turistik bölgelere akın ediyor. Denizli’nin gözdesi olan Pamukkale ise bu bayramda da yoğunluğunu koruyor.  

P 2

 Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Murat Şen, “Yabancılardan oluşan bir yoğunluk var. Vatandaşlar günü birlik olarak konaklama yapabiliyorlar, sayı iç piyasada genellikle son dakikada belli oluyor. Geçen bayramda da yoğunluk vardı bu bayramda yoğun” şeklinde konuştu. 

P 3

Pamukkale’nin Türkiye’deki en uygun tatil noktalarından biri olduğuna da değinen Şen, buraya gelen vatandaşların ortalama olarak 2 kişilik konaklama ücretinin 4 bin- 5 bin TL arasında değiştiğini ve bu fiyatlara kahvaltı ve akşam yemeklerinin de dahil olduğunu söyledi. Pamukkale’yi ziyaret eden vatandaşlar aynı zamanda Çivril, Çal Bağ Yolu ve teleferik gibi turistik noktaları da ziyaret edebiliyor.  

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli