YENİ BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVE BAŞLADI YENİ BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVE BAŞLADI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun Çivril ziyareti sonrası bir değerlendirme yapan CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş “31 Martta açtığımız yeni sayfaya hep birlikte güzel şeyler yazacağız” dedi. Ziyaret ile, başlatılan dedikodularında biteceğine inandığını ifade eden Ataş “siyaset yapamayanların, hizmet üretemeyenlerin çıkardığı dedikodular da biter artık” dedi.

“Başkan yemek yemeye değil çalışmaya geldi”

31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk defa Çivril’i ziyaret eden Bülent Nuri Çavuşoğlu CHP Çivril örgütünde ağırlandı. CHP İlçe binası girişinde çiçeklerle karşılanan Çavuşoğlu parti binasında bir süre partili ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. Çavuşoğlu’nun Çivril ziyareti sonrası gazetemize değerlendirmelerde bulunan CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş çalışmalar ve ziyaret ile ilgili bilgi verdi. Ziyaretin verimli ve faydalı geçtiğini belirten Ataş “Çivril Denizli’nin en büyük ilçesi dolayısıyla buraya Büyükşehir eliyle yapılacak hizmet ve yatırımların detaylı bir şekilde hazırlanması gerekiyor. Bu çalışma sürecini anlamayan ya da anlamak istemeyen bazı odaklar DBB Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun Çivril’e gelmemesini farklı sebeplere bağlamaya çalıştı. CHP zihniyetinde gezmek, yemek, fotoğraf çektirmek olmadığı için başkan Çavuşoğlu gideceği ilçe hakkında çalışma yapmadan Çivril’e gelmedi. Amaç Çivril’e yapılacak yatırım ve hizmetleri en ince detayına kadar planlamaktı, onlar gibi sadece yemek yeme derdimiz olsaydı şimdiye kadar birçok kez bu ziyaret olurdu.” dedi.

“Açtığımız sayfayı hizmet destanları ile dolduracağız”

Ziyarette Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’na Çivril’de devam eden ve yapılması planlanan yatırım ve hizmetler konusunda bilgi verdiklerini de sözlerine ekleyen ilçe başkanı Bedri Ataş “Büyükşehir Belediyemizin mahalle ve ilçe merkezinde yapmayı planladığı hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunduk, istek ve önerilerimizi sunduk. Başkanımız gerekli çalışmaların yapılacağını ve en kısa zamanda vaat edilen tüm hizmetlerin yerine getirileceğini belirtti. Bizler 31 Mart yerel seçimlerinde Denizli ve Çivril’de yepyeni ve beyaz bir sayfa açtık. Bu beyaz sayfayı halkımızın istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerle dolduracağız. Bu anlamda hem Çivril belediye Başkanımız Semih Dere hem de Denizli Büyükşehir belediye Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu tüm enerjileri ile çalışıyor” dedi.

Editör: Bülent Çakır