Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril İlçe Örgütü, parti üyesi 89 kişiyi Disiplin Kuruluna sevk etti. Disipline sevk edilen isimler arasından CHP’de üç dönem Belediye Başkanlığı yapan Hakkı Aslan’da yer alıyor.

Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre il disiplin kuruluna sevk edilen isimlerin dosyaları, İl Başkanlığı tarafından sayının çok fazla olması sebebiyle geri çevrildi. İl Başkanlığı tarafından geri çevrilen dosyalar, İlçe Başkanlığı tarafından CHP genel Merkezine gönderildi.

EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Disipline sevk edilen isimlerin dosyalarının CHP Genel Merkezi tarafından İl Disiplin kuruluna gönderileceği ve dosyalarının İl disiplin kurulu tarafından görüşülerek karara bağlanacağı bildirildi. 

CHP Çivril İlçe Başkanlığı tarafından disipline sevk edilen isimler arasında partide duayen olarak kabul edilen ve üç dönem CHP’den Çivril belediye Başkanlığı yapan Hakkı Aslan’da yer alıyor.

Hakkı Aslan 31 Mart yerel seçimlerinde oğlu bağımsız Belediye başkan adayı Kemal Aslan’ın yanında yer almıştı.

Çivril CHP içinde önemli bir isim olan Hakkı Aslan 1984 ve 1989 seçimlerinde 2 kez daha Denizli İl Genel Meclisi üyeliğine seçildi.

11 Aralık 1977 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'den adaylığını koyan ve Çivril Belediye Başkanı seçilen Aslan, daha sonra 1994 ve 2009 seçimleri de dahil olmak üzere 3 dönem Çivril Belediye Başkanlığı yaptı.

Hakkı Aslan 1976 yılından başlayarak 6 dönem CHP, SODEP ve SHP ilçe başkanlığı yaptı.

Muhabir: Nihat Kaplan