Temmuz ayı Büyükşehir Belediye meclisinde başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu tarafından sert eleştirilere maruz kalan Ak Parti Denizli milletvekili Cahit Özkan, Çivril’de esnaf ziyareti yaptı. Özkan’a AK Parti ilçe başkanı Halil Ertuğrul, MHP İlçe Başkanı Gürbüz Çiftçi ve AK Parti İlçe Kadın kolları Başkanı Fatma Duzcu eşlik etti.

Yaklaşan il kongresi öncesi saha çalışmalarına hız veren AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan Çivril’de esnaf ziyareti yaptı. Ak parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ile MHP İlçe Başkanı Gürbüz Çiftçi’nin de katıldığı ziyaretlerde Özkan, Uşak Caddesi üzerinde bulunan işyerlerini ziyaret ederek işyeri sahipleri ve esnaflarla bir süre sohbet etti. AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan Çivril programına AK Parti Çivril Belediye başkan aday adayı Özkan Avcı’yı ziyaret ederek başladı. Avcı’yı işyerinde ziyaret eden Özkan ve beraberindekiler bir süre Özkan Avcı ile sohbet ederek değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretler kapsamından Uşak caddesinde bulunan işyerlerinde esnaflarla bir araya gelen AK Partili vekil ve İlçe başkanları ilçe merkezindeki ziyaretlerin ardından Kıralan mahallesinde bulunan işyerlerini ziyaret etti. 

YANGINA SİGARA İLE MÜDAHELE ETTİLER YANGINA SİGARA İLE MÜDAHELE ETTİLER

Ziyaretlerde ülke gündemine dair konular hakkında bilgi veren AK parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu tarafından gündeme getirilen ‘Bankamatik Memur’ konusunda değerlendirme yapmaması dikkatlerden kaçmadı.

452168602 10162049019513888 1564207059434335026 N

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Temmuz ayı meclis toplantısında Cahit Özkan’ın ofisinde danışman olarak görevlendirilen Büyükşehir personelinin bir gün dahi Büyükşehir belediyesine gelmediğini ve memur olarak kadroya alındığını açıklamıştı.

Başkan Çavuşoğlu mecliste yaptığı konuşmada vicdanlara seslendiğini belirterek “Televizyonlara çıktığınızda her daim, her şartta ve her yerde kul hakkından, vatandan, bayraktan bahsedebilmeniz için öncelikli olarak yanınızda, hizmetinize çalıştırdığınız insanların maaşlarını Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenmiş olmasını, vicdanınızı yaralayıp yaralamadığını, hala yaralamıyorsa, bu anlamda kul katında bu hesabın adli makamlara gideceğinin bilinmesini istiyorum. Kul katında ulaşabileceğimiz sonucun ne olduğunu bilmesem de Yüce Rabbimin bunun hesabını soracağına da inancımın tam olduğunun da bilinmesini istiyorum. Bu anlamda hayatımın tek düsturunun yetim hakkı yiyenlerin peşinde olmak olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Umuyorum bu karardan sonra yetim hakkına el uzatan her kim varsa, her kim bunu yaptıysa, her kim Denizli Büyükşehir Belediyesinin personelini yanında çalıştırıp da maaşını belediyeye ödettiyse, adı her ne olursa olsun takip edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın. Bu çağrımı bir kez daha yineliyorum ve diyorum: Gelin kul katında en azından hesabınızı ödeyin” ifadelerini kullandı.”

https://www.genccivrilgazetesi.com/cavusoglu-milletvekili-ozkandan-yetimin-hakkini-sordu

Muhabir: Nihat Kaplan