Umudun Kıyısında, Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru gibi dizilerde rol alan ve 2 yıl önce kansere yakalanan Gülşah Çomoğlu'ndan gelen haber, sevenlerini yasa boğdu. 2 yıldır kanser tedavisi gören oyuncu, hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Behzat Cnin Genc Oyuncusu Hayata Gozlerini Yumdu

Acı Haberi Eşi Verdi

Gülşah Çomoğlu’nun eşi Gökhan Günal, Çomoğlu’nun acı haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Gökhan Günal, "Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımın annesini maalesef kaybettik. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kalkacak, Kanlıca Mezarlığı'na defnedilecektir" ifadelerini kullandı.

Binlerce Denizlili Ornaz Vadisi’ne akın etti Binlerce Denizlili Ornaz Vadisi’ne akın etti

 Behzat Cnin Genc Oyuncusu Hayata Gozlerini Yumdu3

Gülşah Çomoğlu Kimdir?

30 Mayıs 1986'da Ankara'da doğan Gülşah Çomoğlu, Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümünden mezun oldu. Genç oyuncu, İki Efendinin Kuşağı, Troyalı Kadınlar, Kafatası, Yeşil Kuş, Tanrı, Hürrem Sultan, Camdan Kalp, Venedik Taciri adlı tiyatro oyunlarında rol aldı.

Unutma Beni adlı dizide Asuman karakterini canlandıran oyuncu, Kasaba Doktoru'nda ise Bahar rolündeydi. Çomoğlu’nun en bilinen işlerinin arasında Yüksek Sosyete ve Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi gibi projeler de bulunuyor.