Çivrilliler Eğitim Vakfı (ÇEVAK) yeni öğretim yılı burs başvuruları Çivril Şubesinde devam ediyor. Çivril şube başkanı Mahmut Sarıca yeni dönem başvuruları ve yenileme başvurularının Çivril ÇEVAK şubesinde başladığını belirterek okullarına kayıt yaptıran öğrencilerin şubeye gelerek başvurularını yapabileceklerini belirtti.

Kurulduğu yıldan itibaren verdiği burs yardımları ile Çivrilli öğrencilerin en büyük destekçisi olan ÇEVAK yeni sezon burs başvuruları için çalışmalarını tamamladı. 2024 -2025 öğretim sezonu başvurularının 30 Eylül tarihine kadar devam edeceği müjdesini veren Çivril Çevak Başkanı Mahmut sarıca “bu yıl üniversite sınavından başarılı olan ve kaydını yaptıran öğrencilerimiz ve geçen yıllardan burs alan öğrencilerimizi kayıtlarını yenilemek ve yeni başvurularını yapmaları için Çevak şube binamıza bekliyoruz” dedi.

“MYO Öğrencilerine de Burs vereceğiz”

Vakfın ilk defam meslek yüksekokul öğrencilerine de burs vereceğini belirten Mahmut Sarıca “yönetim kurulu kararı olarak bu yıla kadar fakülte öğrenimi gören öğrencilerimize burs veriyorduk. Ancak sanayi ve üretim noktasında ülkede genelinde yaşanan ara teknik eleman eksiği ve ihtiyacına çare olması amacıyla beli bölümlerde öğrenim gören meslek Yüksek Okulu Öğrencilerimize de burs vereceğiz. Hangi bölüm ve kaç MYO öğrencimizin burs alacağı önümüzdeki günlerde yapacağımız yönetim kurulu toplantısında karar bağlanacak” dedi.

Whatsapp Image 2024 08 29 At 12.31.39 (1)

2024 -2025 Öğretim dönenimde ÇEVAK Burs başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin ;

1- ÇEVAK dan 2024-2025 eğitim öğretim yılında burs almak isteyen öğrenciler 26-AĞUSTOS 2024 ile 30-EYLÜL 2024 tarihleri arasında Çivril ÇEVAK şubemize evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir.

REKTÖR KUTLUHAN: “HİKÂYENİZİ PAÜ’DE BAŞLATMAYA HAZIR MISINIZ?” REKTÖR KUTLUHAN: “HİKÂYENİZİ PAÜ’DE BAŞLATMAYA HAZIR MISINIZ?”

2-2024-2025 öğretim yılında öğrencilerimize ödenecek burs miktarı aylık 1200 TL olarak belirlenmiştir.

3- Müracaatlar ÇEVAK Çivril şubemize ıslak imzalı olarak, belirtilen tarih aralığında bizzat elden teslim edilmesi zaruridir. Posta veya e-mail olarak yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

4- Başvuru formları ÇEVAK’ın internet sitesi burs başvuru formu bölümünden temin edilebilir.

5- İlk defa burs başvurusu yapacaklar için istenen belgeler:  A) Dört yıllık bir devlet üniversitesine kayıt yaptırdığını gösteren kayıt belgesi. B) Çivril nüfusuna kayıtlı olduğunu ispatlayan nüfus kayıt belgesi.  C) Halk bankası şubesinde bizzat kendi adlarına hesap açtırmaları ve başvuru formlarına burslarının yatırılacağı kendi adlarına açtırdıkları hesap numarasının, IBAN numarasını düzgün, okunaklı ve eksiksiz olarak yazmaları önemle rica olunur.

6- Bir önceki sene burs alıp tekrar burs almak isteyen öğrencilerimizin de;   A) Başvuru formlarını tekrar doldurup, yine ÇEVAK Çivril şubesine elden teslim etmeleri gerekiyor. B) Tekrar burs almak isteyen öğrencilerimizin, 2023-2024 eğitim öğretim yılına ait not transkriptlerini başvuru formuna ilave etmeleri şarttır. C) Bu öğrencilerimizde banka hesap IBAN numaralarını ‘da gene okunaklı ve eksiksiz olarak müracaat formlarına yazmaları gerekiyor.

7- Bu sene ilk defa sanayi kollarında eleman bulunmasında güçlük çekilen bölümlerde iki yıllık meslek yüksekokulu teknik bölümlerini tercih eden öğrencilerimize burs verilecek olup bu kararı yönetim kurulu olarak değerlendirerek,  hangi bölümlere burs verileceği kararına öyle varılacaktır.

Editör: Bülent Çakır