2024 -  2025 eğitim öğretim döneminin açılmasına sayılı günler kala Çivril’deki okullarda çalışma ve hazırlıklar son hızla devam ediyor. İdareci ve hizmetliler tatil döneminde okulların eksik ve ihtiyaçlarını tamamlamak için gece gündüz çalışırken okul aile birlikleri de okulların temel gereksinimlerinin tamamlanması için çaba sarf ediyor.

Eğitim öğretim sezonunun başlamasına az bir süre kala, okullarda temizlik, boya, yabani ot temizliği, spor sahası ve çocuk oyun alanları çizimleri devam ediyor. Öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim görmesi ve okullara destek olmak amacıyla çalışmalara Çivril Belediyesi de destek veriyor. Çalışmalar kapsamında Park-Bahçe ve üst yapı müdürlüğüne bağlı ekipler okul bahçelerinde yabani ot temizliği ve budama gibi genel bakım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Okulların yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında dış cephe ve sınıf boyaları ile okul çevresinin düzenleme çalışmaları da yapılıyor.

Çalışmalar kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede öğrenci ve öğretmenlerin daha sağlıklı ve konforlu ortamlarda eğitim ortamında olmaları için çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi. Yapılan bilgilendirmede “9 eylül 2024 tarihinde başlayacak olan yeni eğitim öğretim döneminde öğretmen ve öğrencilerimizin daha sağlıklı ve konforlu ortamlarda eğitim alması ve ders işlemesi için Bakanlığımızın talimat ve destekleri doğrultusunda okul ve sınıflarımızı öğrencilerimiz için hazırlamaya devam ediyoruz. Çalışmalar kapsamında sınıfların fiziksel eksik ve ihtiyaçlarının yanından okullarımızın sosyal alanları bahçe ve çevre düzenlemelerini de tamamlayarak yeni döneme hazır hale getiriyoruz” ifadelerine yer verildi.

CHP İLÇE BAŞKANI ATAŞ, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET GÖK’Ü ZİYARET ETTİ CHP İLÇE BAŞKANI ATAŞ, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET GÖK’Ü ZİYARET ETTİ

Whatsapp Image 2024 08 18 At 10.44.46

Yapılan bilgilendirmede 2024 2025 eğitim öğretim döneminde Çivril’de görev yapacak öğretmen kadrosunun tamamlandığının altı çizilerek okullarda öğretmen eksiği olmadığı ve yeni atamalarla öğretmen kadrosunun güçlendiği belirtildi.

Editör: Bülent Çakır