Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe danışma kurulu toplantıları Denizli’nin ilçelerinde gerçekleştirilmeye devam ediyor. 11 Mayıs’ta başlayan toplantıların 6’ıncısı, bu kez Çivril ilçesinde gerçekleştirildi. Çivril İlçe Danışma Kurulu toplantısı saat 20.30’da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla program başladı. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Ayşen Kocabay ve il yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıya CHP’liler büyük ilgi gösterdi.

Chpnin Ilce Danisma Kurulu Toplantisi Civrilde Yapildi

“Ne Mutlu Bize ki Yerel Yönetim Çivril Belediyesini Kazanmış”

İlçe Danışma Kurulu Toplantısının açılış konuşmasını CHP İlçe başkanı Bedri Ataş yaptı. Yaptığı konuşmasına Bedri Ataş, yerel seçimlerde kazanılan başarıda emeği geçen partililere ve parti birimlerine teşekkür ederek başladı. Yaptığı konuşmada Çivril belediyesinin CHP’li olmasından dolayı gururlu olduğuna dikkat çeken ilçe Başkanı, “Sayın il başkanım, Sayın belediye başkanım, değerli kadın kolları, başkanın yönetim kurulu üyeleri, değerli gençlik kolları, başkanın yönetim kurulu üyeleri, değerli yönetici arkadaşlarımız 31 Mart yerel seçimden başarı ile çıkmış olmanın gururunu hep beraber yaşıyoruz. Bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Danışma kurulu toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Ben, sadece teşekkür konuşması yapacağım. Ne mutlu bize ki, ne mutlu bana ki cumhuriyetimizin ve partimizin ikinci yüzyılında bir yerel yönetim Çivril belediyesini kazanmış ve büyükşehir belediyesini kazanmış olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle bir mutlulukla karşınızda olma sorumluluğunun da bilincinde olarak karşınıza çıkmanın huzur ve güvenini yaşıyorum. Bu süreçte her zaman yanımızda olan bütün örgütümüze, bütün üyelerimize, sağlık görevlilerimize, müşahitlerimize, mahalle sorumlularımıza, bu süreçte emek harcayan, seçimin kazanılması için elinden gelen emeği harcayan bütün üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Chpnin Ilce Danisma Kurulu Toplantisi Civrilde Yapildi3

“Bu Toplantının Amacı Önümüzdeki Dönemin Yol Haritasını Çizmektir”

Danışma kurulu toplantısı ile daha net bir yol haritası çizeceklerini belirten başkan Ataş, “Bu toplantının amacı önümüzdeki dönemin yol haritasını çizmektir. Sizlerin eleştirileriyle, sizlerin değerli katkılarıyla hepsinden birer ders çıkaracağız. Bir rapor hazırlayacağız, il yönetimimize ve genel merkeze gidecek. Üyelerimizin katılımıyla bu toplantılarımıza devam edeceğiz bundan sonra da yönetmeliğimiz gereği tüzüğümüz gereği ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Sunacağınız katkılar için yapacağınız eleştiriler için hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Tekrar hoş geldiniz, sağ olun, var olun” diyerek sözlerini tamamladı.

Chpnin Ilce Danisma Kurulu Toplantisi Civrilde Yapildi4

Hep Birlikte Yöneteceğiz

Danışma Kurulu toplantısında konuşan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere de danışma kurulu toplantılarının ve partililerin fikrilerinin önemli olduğuna vurgu yaparak “İlçe danışma kurulları çok önemli, çok önemsiyoruz. Bundan sonra alacağımız yol nasıl olmalı, örgüt ne diyor, Cumhuriyet Halk Partisi iktidara giden yolda neler yapmalı? O yüzden katılım çok önemli. Neler düşündüğümüz çok önemli. Eleştirilerimizi ve özeleştirimizi yapmak çok kıymetli, Neyi doğru yaptık, neyi eksik yaptık ya da neyi daha iyi yapabilirdik bunları değerlendirelim ki bundan sonra bu kazandığımız başarıyı, iktidarla birlikte taçlandıralım. Yürüyecek çok yolumuz var, hep birlikte kazandık. Hep birlikte yöneteceğiz. Türkiye'nin tamamını bu hale getireceğiz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sevgiler, saygılar, sağ olun, var olun” dedi.

Chpnin Ilce Danisma Kurulu Toplantisi Civrilde Yapildi1

Başkan Dere, toplantılarda şehrin ve memleketin sorunlarına odaklandıklarını vurgulayarak, çözüm odaklı çalışmaları için parti içindeki her kademedeki görev alan partililerle bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunduklarını ifade etti. Partinin birlik ve beraberlik içinde şehri yönetmeye devam edeceğini belirten Dere, katılımcılara verdikleri katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti. Bu tür toplantıların, yerel yönetimlerin ve parti politikalarının belirlenmesinde önemli bir rol oynadığını da vurgulayarak konuşmasını sonlandırdı.

Danışma Kurulu Toplantısına katılan CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, yaptığı konuşmada yerel seçimlerde gösterilen gayret ve başarıdan dolayı partililere teşekkür ederek, “Sadece Denizli ve Çivril’de değil Türkiye genelinde partimiz büyük bir başarı elde ederek birçok ilde belediye başkanlıklarını kazandı. Önümüzdeki yıllarda bu başarımızı devam ettirerek partimizi Türkiye’nin birinci partisi yapacağız. Hep birlikte çalışarak yeni zaferlere ulaşacağız” ifadelerinde bulundu.

Binlerce Denizlili Ornaz Vadisi’ne akın etti Binlerce Denizlili Ornaz Vadisi’ne akın etti

İlçe danışma kurulu toplantısı, CHP’li üyelerin fikir ve önerilerini sunmasının ardından sona erdi.