Belediye Meclis toplantı salonundan başkan Semih dere başkanlığında toplanan Çivril Belediyesi Meclisi, 2025 yılı bütçesini kabul etti. Oy birliği kabul edilen 2025 yılı bütçesi 679 MİLYON lira olarak belirlendi. Oylama sonrasında meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Semih Dere “bütçemizi hayırlı hizmetlerde kullanmak temennisiyle Çivril’imize hayırlı olsun” dedi.

7 Ekim Pazartesi günü yapılan meclis birinci toplantısının ardından yapılan ikinci birleşim ile Çivril Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı tamamlandı. Toplantıda birinci toplantıda komisyonlara havale edilen tüm gündem maddeleri oy birliği ile komisyonlardan geldiği şekli ile mecliste kabul edildi. Semih Dere tüm gündem maddelerinin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından meclis üyelerine teşekkür etti.  Başkan Dere meclis toplantısının ardından yaptığı değerlendirmede “Ekim ayı meclis gündemimize gelen tüm maddelerin mecliste grubu bulunan partilerin ev meclis üyelerinin oyları ile oy birliği ile kabul edilmesi sevindirici. Çivril için yapmak istediğimiz hizmet ve çalışmalara tüm meclis üyelerimizin destek vermesi bize moral ve güç veriyor. Bugün meclisimizde 2025 yılı bütçemiz oyladık. Bütçemiz 679 MİLYON TL olarak belirledik. Bütçemizin Çivrilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Meclis gündeminde Çivril Belediyesine ait hisseli arsa ve arazilerin satışı, Akaryakıt istasyonunda indirim yapılması, Birimler arası bütçe aktarımı yapılması, 2025 yılı ücret tarifesinin belirlenmesi, İller Bankasından Teminat mektubu temin edilmesi ve Tarım Kredi Kooperatiflerine bağlı satış mağazalarının açılış ruhsat fiyatlandırmasına ait gündem maddeleri görüşüldü.

Editör: Bülent Çakır