Binlerce Denizlili Ornaz Vadisi’ne akın etti Binlerce Denizlili Ornaz Vadisi’ne akın etti

Yirmi yıl önce mezun oldukları okulda yeniden bir araya gelecekler. Pamukkale Üniversitesi Çivril Meslek Yüksek Okulunda 2001 -2003 döneminde öğrenim gören öğrenciler, mezun olmalarından 21 yıl sonra aile ve çocukları ile birlikte yeniden Çivril’de bir araya gelmeye hazırlanıyor. 2021 yılında 30 kişi ile bir araya gelen öğrenciler 24 Ağustos günü daha geniş katılımla ikinci kez buluşacak.

Mezun öğrenciler adına konuşan Metin Çoşkun buluşmanın heyecan verici olduğunu belirterek “yirmi yıl önce okulun ilk mezun olan öğrencileri arasında olmak bizim için gurur ve onur verici. Yirmi yıl önce hayat yolculuğumuzun önemli bir basamağını Çivril’de attık. Hayat yolculuğuna çıktığımız arkadaşlarla yeniden Çivril’de bir araya geleceğiz. Daha önce 2021 yılında toplanmıştık, yaklaşık 30 arkadaşımız toplantıya katılmıştı. Bu yıl buluşmanın ikincisini yapacağız. Bu yıl daha geniş bir katılım olacak. Yirmi yıl önce Çivril’de öğrenim görmüş arkadaşlarımız ülkenin farklı şehirlerinden aileleri ile Çivril’e gelecek. İki gün boyunca Çivril’de olacak” dedi.

Whatsapp Image 2024 08 15 At 18.55.49

Buluşma programında Çivril’in tarihi ve doğal güzelliklerini yeniden görme fırsatı bulacaklarını belirten Coşkun “yaptığımız programda Çivril’in tarihi ve turistik alanlarında ailelerimizle zaman geçireceğiz. Ayrıca okulumuzu ziyaret edip hocalarımızı göreceğiz. Çocuklarımıza ailemize okul ve Çivril’i gösterme fırsatı yakalayıp öğrencilik yıllarımızı hatırlayacağız” dedi.

Editör: Bülent Çakır