Çivril Tarım, Hayvancılık Makinaları, Tekonolojileri ve Yem Fuarı’nın 2’incisi düzenlenecek. Sektör temsilcileri ve çiftçilere önemli katkılar sunması beklenen fuarın açılışı, 19 Ekim Cumartesigünü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Tarımın kalbi, 19-22 Ekim 2024 tarihleri arasında Çivril’de düzenlenecek 2. Çivril Tarım Fuarı’nda atacak.206 firmanın katılacağı Çivril Tarım Fuarına bu yıl 75 bin ziyaretçi katılması bekleniyor.  24 şehirden 100’den fazla firma ve kuruluşun katılımcı olarak iştirak edeceği fuar süresince 201 servis Çivril köyleri ve çevre ilçe ve köylerden çiftçileri fuara ücretsiz taşıyacak.

Çivril Kapalı Pazar yerinde açılışı gerçekleştirilecek olan fuarda; gıda, tarım, hayvancılık, teknoloji ve yöresel ürünler ön plana çıkacak. Üreticilere, girişimcilere, sektör temsilcilerine ve çiftçilere önemli katkılar sunması hedeflenen fuarın Çivril’in tarım ve hayvancılık potansiyelini de desteklemesi bekleniyor.

İlçe başkanı olarak görevlendirilen Özkan Avcı'dan ilk açıklama İlçe başkanı olarak görevlendirilen Özkan Avcı'dan ilk açıklama

FUARA, 100’ÜN ÜZERİNDE ÜRETİCİ FİRMA İŞTİRAK EDECEK

Çivril Belediyesi’nin düzenlediği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), KOSGEB gibi birçok kurum ve STK’nın paydaşı olduğu 2. Çivril Tarım Fuarı’nda; son teknoloji ürünü tarım aletleri, zirai ilaçlar, tohumlar, traktörler, hayvansal üretim makineleri ve sulama sistemleri gibi ürünlerin sergilenmesi planlanıyor. Ulusal çapta 100’ün üzerinde önemli üretici firmanın iştirak edeceği fuar, 19-22 Ekim tarihlerinde 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

19-22 Ekim 2024 tarihleri arasında Çivril Kapalı Pazaryerinde gerçekleşecek olan etkinlik, Çivril’in tarımsal potansiyelini ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmayı amaçlıyor. Tarım sektöründeki yeniliklerin sergileneceği bu büyük buluşma, çiftçilerden imalatçılara, distribütörlerden sektörün profesyonellerine kadar geniş bir katılımcı kitlesini ağırlayacak.

Çivril Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada vatandaşlar, Çivril’in tarım ve hayvancılık potansiyeline önemli katkılar sunacak olan 2. Çivril Tarım Fuarı’na davet edildi. İlki geçen yıl düzenlenen ve binlerce çiftçinin ziyaret ettiği Çivril Tarım fuarının, Çivril’in yanı sıra bölge il ve ilçelerden de katılımın olması bekleniyor.

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’de sosyal paylaşım sitesinde kişisel sayfasından yaptığı paylaşımla Çivrillileri ve bölge çiftçilerini fuara davet ederek “İlçemizin tarım ve hayvancılık potansiyeline önemli katkılar sunacak olan belediyemiz ev sahipliğinde Başak Fuarcılık İşbirliği ile yapılacak Çivril 2. Tarım, Hayvancılık Makineleri Teknolojileri ve Yem Fuarı’na tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi. 

Muhabir: SERAP SOFULU