Kaymakam Hasan Akbulut ev Belediye Başkanı Semih Dere başkanlığında yapılan muhtarlar toplantısı kaymakam Hasan Akbulut’un konuşması ile başladı. Toplantının amacının muhtar ve mahalle sakinlerinin istek, öneri ve taleplerin iletilmesi, sorun ve çözüm yollarının birlikte belirlenmesi olduğunu belirten Kaymakam Hasan Akbulut muhtarların halk ile kamu arasında önemli bir görev ifa ettiğini belirtti. Kaymakam Akbulut “Muhtarlarımızın telefon ve yüz yüze görüşme konusunda her zaman önceliği var. Mahalleleri ile ilgili olarak beklenti ve taleplerini her zaman iletebilirler. Bununla birlikte her ay düzenli aralıklarla bir araya gelerek sizleri dinlemek ve fikirlerinizi almak faydalı olur diye düşünüyoruz. Bu amaçla yine bir araya geldik” dedi. Konuşmasında muhtarlara teşekkür eden Kaymakam Hasan Akbulut “Çivril’de 77 mahalle muhtarı var ve her toplantımız büyük bir katılım ile yapılıyor muhtarlar birbirleri ve kamu personeli ile iletişimleri çok güzel. İletişimin ve birliktelik mahallelere hizmet olarak yansıyor. Bu anlamda birlik içinde hareket eden muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Hasan Akbulut’un ardından konuşan Belediye başkanı Semih Dere muhtarlar ile uyum içinde çalışmaktan mutlu olduğunu ifade ederek “sizinle birlikte Çivril için çalışmaktan mutlu ve onurluyum. Hep birlikte ilçemiz ve mahallelerimiz için üreterek hizmet edeceğiz. Bizler katılımcı ve birlikte yönetimi benimseyen bir belediye oluşturmak için sizlerden gelen fikir ve önerileri çok önemsiyoruz. Bu anlamda her zaman kapımız sizlere açık” dedi.

Konuşmaların ardından söz alan muhtarlar mahallelerinde yapılması gereken çalışmalar hakkında istek ve önerilerini ileterek, yapımı devam eden kamu yatırım ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Toplantıda muhtarlar Kaymakam ve Belediye başkanından sulama suyu ücretleri ve damlama sulama sistemine geçilmesi konusunda yardım ve destek istedi.  Toplantı muhtarların soruları öneri ve taleplerini iletmesinin ardından sona erdi.

BAŞKAN YARDIMCISI KILINÇ "ÇİVRİL’İ İLERİYE TAŞIMAK BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ" BAŞKAN YARDIMCISI KILINÇ "ÇİVRİL’İ İLERİYE TAŞIMAK BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ"

Muhtarlar toplantısına Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Semih Dere, Çivril Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Furkan Sünbül, Çivril Muhtarlar Derneği Başkanı Sadettin Özel, Sağ Sahil ve Sol Sahil Sulama Birliği başkanı İsa Buğday, Çivril Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi, daire ve kurum müdürleri ile Çivril’de görev yapan mahalle muhtarları katıldı.

Muhabir: Serap Sofulu