İlçe başkanı olarak görevlendirilen Özkan Avcı'dan ilk açıklama İlçe başkanı olarak görevlendirilen Özkan Avcı'dan ilk açıklama

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre, 17 Ekim 2024 Perşembe gününden itibaren  Hava sıcaklığının hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Çivril İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çiftçileri zira dona karşı dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulundu. Zirai dona karşı yapılan uyarıda "Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre 17 Ekim 2024 Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarının bölgemiz (Afyonkarahisar, Denizli, Uşak) genelinde hissedilir derecede (8 ila 10 derece) azalacağı ve mevsim normallerinin altına ineceği tahmin ediliyor. Soğuk havenin kuvvetli kuzeyli rüzgarları ile birlikte, gelecek hafta başına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.
Önümüzdeki hafta başına kadar bölgemize bağlı illerde gerçekleşmesi beklenen günün en yüksek ve en düşük hava sıcaklıklarının Afyonkarahisar: 15/0, Denizli: 23/7, Uşak: 17/2 değerlere kadar düşmesi bekleniyor." denildi.

Editör: SERAP SOFULU