Denizli, Özay Gönlüm Bulvarında miting gerçekleştiren Recep Tayyip Eroğan mitinge katılan gençlere seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında “Gençler sizin bu gayretlerinizle, inanıyorum ki türk gençliği 31 Mart'a bir başka hazırlanacak.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaskani Erdogan Denizlide 3

AK PARTİ GELECEĞİN, UMUDUN VE HİZMETİN PARTİSİDİR AK PARTİ GELECEĞİN, UMUDUN VE HİZMETİN PARTİSİDİR

"Bugüne kadar 40 bine yakın deprem konutunu ve köy evlerini tamamlayarak hak sahibi kardeşlerimize teslim ettik."

Konuşmasında geçen yıl yaşanan depreme de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Depremin 1. Yılında beş depremzede şehrimizi ziyaret ettik. Bugüne kadar 40 bine yakın deprem konutunu ve köy evlerini tamamlayarak hak sahibi kardeşlerimize teslim ettik. Her ay 15-20 bin konutu teslim etmeyi planlıyoruz. Yıl sonu için hedefimiz 200 bin konutu hak sahipleriyle buluşturmaktır. Deprem bölgemiz için tüm bu önemli işleri yaparken diğer şehirlerimizi ve toplumumuzun diğer kesimlerini ihmal etmiyoruz. Küresel ekonominin ve bölgemizin içinden geçtiği sancılı döneme rağmen devletimizin imkanlarını milletimiz için seferber etmiş durumdayız.” dedi.

Cumhurbaskani Erdogan Denizlide 1

31 Mart seçimlerine sağlam ve temelli bir şekilde hazırlandığını ifade eden Erdoğan; “Denizli’yle, Denizlili kardeşlerimizle yürek yüreğe vererek Türkiye yüzyılı bayrağını zirveye çıkartacağız. Milli Mücadeleyi nasıl “Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak!” diyerek kazandıysak, Türkiye yüzyılı mücadelesini de aynı hissiyatla zaferle taçlandıracağız. Milletimizin karşısına yeni vizyonla, yeni hedefler, yeni programlarla çıkarken birileri gibi boşa atıp dolu tutmanın peşinden koşmuyoruz. Tam tersine verdiğimiz her sözün önce altyapısını kuruyor sonra sizlere de taahhütümüzü beyan ediyoruz. Şehirlerimiz için hazır ve kararlı olduğumuzu söylerken de, gücümüzü bunun gerisindeki 21 yıllık hazırlıktan alıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaskani Erdogan Denizlide 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'ye Yapılan İcraatleri Anlattı

Özay Gönlüm Bulvarında Denizli halkı ile buluşan, Denizli'ye yapılan ve yapımı süren projelerden bahseden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan; “Şimdi sizlere kısaca Denizli’ye bu güne kadar 110 milyar liranın üzerinde kamu yatırımlarından bazılarını ifade etmek istiyorum. Denizli’ye eğitimde 4 bin 288 adet yeni derslik inşaa ettik. Gençlik ve sporda 8 bin 104 kişi kapasiteli yükseköğrenim yurt binaları açtık, 63 spor tesisi kazandırdık. Şehrimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 4,3 milyar lira tutarında kaynakla destek olduk. Sağlıkta on dördü hastane olmak üzere 38 sağlık tesisini hizmete aldık. Aralarında bin yataklı şehir hastanemizin de olduğu dört sağlık tesisimizin yapımına devam ediyoruz. TOKİ vasıtasıyla 11 bin 495 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik. Bin 911 konutun inşaası sürüyor. Honaz’daki Akbaş Barajındaki yatırımı içme suyu arıtma tesisinin bitmesiyle tamamladık. Akbaş barajından 70 kilometrelik hat ile merkeze getirilen içme suyunun kentteki su depolarına ulaşması için ilk vanayı açtık. Denizlimizin gelecek elli yıldaki su ihtiyacını karşılayacak bu yatırımın şehrimize bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum. Daha önce hiç atık su arıtma tesisi bulunmayan ilimizde bugün 44 tesisle belediye nüfusunun yüzde doksanından fazlasına hizmet veriyoruz. Denizli’de 8 millet bahçesi projemizden dördünü tamamladık. Birinin yapımı, üçünün ise projelendirme çalışmaları sürüyor. Ulaştırmada 65 kilometreden devraldığımız bölünmüş yol uzunluğunu 512 kilometreye çıkardık. İnşaası süratle devam eden Aydın-Denizli otoyolunu inşallah bu yıl sonuna kadar tamamlıyoruz. “ dedi.