Deneyap Teknoloji Atölyeleri, tam bağımsız ve güçlü bir Türkiye için geleceğin mühendislerini, teknoloji girişimcilerini ve teknoloji liderlerini yetiştirmek amacıyla Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı adı altında 2017 yılı Temmuz ayında Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) tarafından hayata geçirilen atölyelerdir. Deneyap Teknoloji Atölyelerinde sınavla seçilmiş ortaokul ve lise seviyesindeki öğrenciler Tasarım ve Üretim, Robotik ve Kodlama, Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti, Yazılım Teknolojileri, Mobil Uygulama, Siber Güvenlik, Enerji Teknolojileri, Havacılık ve Uzay Teknolojileri, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji, Yapay Zekâ ve İleri Robotik alanlarında 24 ay derinlemesine eğitim almakta ve ilgili eğitimler sonrasında 12 ay süresince takım arkadaşları ile birlikte kendi projelerini üretmektedir.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ PANSİYONLARI DENETLEDİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ PANSİYONLARI DENETLEDİ

Whatsapp Image 2024 05 20 At 15.17.49

Eğitmenlik Başvurusu Nereden Yapılır?

Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nde 81 ilde eğitmen başvuruları https://mth.tc/2024egitmenformu üzerinden 19 Mayıs tarihine kadar 7/24 alınmaktadır. Süreçler deneyap.org sitesi üzerinden duyuruya çıkıldığında aktif olmaktadır. Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitmen olmak isteyen adaylar, deneyap.org adresi üzerinden eğitmenlik başvuru duyurusunu takip ederler.

Denyap Egitimci Basvuru

Başvuru Duyurusunu Nereden Öğrenebilirim?

Deneyap eğitmenlik başvuru duyurularından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı ve web sitemizi (www.deneyap.org) takip edebilirsiniz.

Kimler Başvurabilir?

İlgili eğitim alanına ilişkin teknik bilgilerde yetkinliği olan lisans ya da lisansüstü öğrencileri, mezunları, çalışanlar veya bu alanda proje yapmış tüm adaylar Deneyap eğitimi için eğitmenlik başvurusunda bulunabilirler.

Başvuruda Hangi Aşamalar Var?

Deneyap eğitmen belirleme süreçleri 5 aşamadan oluşmaktadır. Bu aşamalar:

Ön Değerlendirme, Teknik Değerlendirme, Uygulamalı Eğitim Süreci , Yüz Yüze Değerlendirme, Eğitmen Eğitimi