Çivril programına CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek başlayan DBB Başkanı Çavuşoğlu İlçe Başkanı Bedri Ataş tarafından Parti binası girişinde karşılandı. İlçe örgütünde partiler ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu çalışmaları hakkında partililere bilgi verdi.

Çivril programında Miryokefalon Zaferinin 848’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında Atatürk anıtında düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Nuri Çavuşoğlu anıta çelenk sundu.

ÇİVRİL CUMHURİYET BAŞSAVCISI ABDULLAH FURKAN SÜNBÜL “ADALET MEKANİZMASI HIZLI VE ADİL OLMALI” ÇİVRİL CUMHURİYET BAŞSAVCISI ABDULLAH FURKAN SÜNBÜL “ADALET MEKANİZMASI HIZLI VE ADİL OLMALI”

459921904 10231474365694893 5697197430203419210 N

Çivril programında esnaf ve işyeri ziyareti yapan Bülent Nuri Çavuşoğlu son olarak Çivril Belediyesini ziyaret etti. Belediye çalışanları tarafından karşılanan Başkan Nuri Çavuşoğlu birim ziyareti yaparak personel ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Belediye ziyaretinin son kısmında başkan Semih dere ile makamında bir araya gelen DBB Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Başkan Dere’den Çivril ve yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çivril’de devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu Çivril’i Denizli’nin en güzel ilçesi yapmak için el ve iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Editör: Bülent Çakır