Müzik piyasasına girdiği andan itibaren sesi ve şarkıları ile herkesin gönlünde taht kurmuş olan, yeniden eskiye herkesin tanıdığı Ebru Gündeş, konserlerinden kombinlerine, şarkılarından aşk hayatına kadar her şeyi ile sık sık gündeme geliyor.

En son Reza Zarrab ile olan evliliği, boşanma süreci ve ihanet iddiaları ile magazin gündemine bomba gibi düşen Ebru Gündeş, yeni bir aşka yelken açıp mavi denizlerde kaybolmuştu bile.

Ebru Gundes Dorduncu Kez Evlendi Fotograflari Sizdi1

Yön tabelasına çarparak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü öldü Yön tabelasına çarparak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü öldü

Boşandıktan sonra adı iş insanı Murat Özdemir ile anılıyordu ki, iddialar doğru çıktı. Daha sonra Murat Özdemir'in, kızının annesiyle evliyken; Ebru Gündeş'le yasak aşk yaşadığı, eşi bunu öğrenince evine geri döndüğü ve Gündeş'ten ayrıldığı ancak tek bir karşılaşma ile Ebru Gündeş ve Murat Özdemir çiftinin aşkının yeniden alevlendiği iddiaları magazinde yer almıştı.

Ebru Gundes Dorduncu Kez Evlendi Fotograflari Sizdi5

Ebru Gundes Dorduncu Kez Evlendi Fotograflari Sizdi

Hızına yetişilemeyen aşk ile ilgili çirkin iddialardan sonra Murat Özdemir'in eski eşi Melis Özdemir'in oldukça göndermeli ve yasak ilişki iması yaptığı paylaşımlar yaptığı fark edilmişti.

Ebru Gundes Dorduncu Kez Evlendi Fotograflari Sizdi6

Ebru Gündeş’in evliliği ile ilgili görüntü olmadığına dair sosyal medyada hayıflanmalar başlamıştı ki, sır gibi saklanarak dünya evine giren çiftin nikah görüntüleri sızdı.

Ebru Gundes Dorduncu Kez Evlendi Fotograflari Sizdi4