Okul öncesi eğitim kurumu olarak verdiği eğitimle öğrencileri geleceğe hazırlayan Özel Mucizeler Anaokulu ve Gündüz Bakım evi 2024 -2025 Eğitim Öğretim sezonu için kayıt dönemini başlattı. 3 -5 yaş öğrencilerin eğitim gördüğü okulda sınırlı sayıda kontenjan kaldığı ifade edildi.

REKTÖR KUTLUHAN: “HİKÂYENİZİ PAÜ’DE BAŞLATMAYA HAZIR MISINIZ?” REKTÖR KUTLUHAN: “HİKÂYENİZİ PAÜ’DE BAŞLATMAYA HAZIR MISINIZ?”

Milli Eğitim müfredatına uygun eğitim modelinin yanı sıra İngilizce, Robotik Kodlama, Drama, ORF Eğitimi, Modern Dans, Zeka Oyunları eğitiminin de verildiği okulda yeni eğitim sezon kayıt sezonun 1 Ağustosta başladığı ifade edildi. Okul yönetiminde yapılan bilgilendirmede eğitim kalitesinden taviz vermeden yeni dönem öğrenci kayıtlarının devam ettiği bildirilerek “çocuklarımızın geleceğe güvenli ve sağlam bir adım atması için çalışıyoruz. Avantajlı fiyatlarımız ve sınırlı sayıdaki kontenjanımız için bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Eğitimdeki başarı ve kalitesiyle geleceğin başarılı öğrencilerine ilk adımlarında yol gösterici olduklarını belirten Özel Mucizeler Anaokulu yetkilileri, okulda geleceğin teminatı çocuklar için en iyi eğitim ve öğretimin verildiğini belirterek “eğitim ve öğretim hayatına başladığımız günden itibaren ilkemiz ve hedefimiz olan geleceğe sağlıklı ve hür düşünebilen çocuklar yetiştirme gayretimiz her geçen gün büyüyerek devam etmektedir. Amacımız eğitim hayatlarının ilk basamağında çocuklarımıza güvenli bir adım atmalarına yardımcı olmak. Özel Mucizeler Anaokulu olarak 2024 -2025 eğitim öğretim sezonunda okulumuzun ayrıcalıklı eğitiminden faydalanmak isteyen öğrenci ve ailelerimizi erken kayıt avantajları ve sınırlı kontenjanlarımızdan yararlanmak için okulumuza bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Editör: Bülent Çakır