Fb Haberleri

fb haberleri ve güncel fb gelişmeleri, fb ile ilgili tüm video, fb fotoğrafları ve fb haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi resmen sona erdi. Fenerbahçe Spor Kulübü sosyal medya hesaplarından resmi açıklama yaptı.

SPOR

Trendyol Süper Lig'de 26 Mayıs pazar günün oynanacak maçlar sonunda lig şampiyonu belli olacak. Denizli halkı kimin şampiyon olacağını düşünüyor?

SPOR

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığına aday olarak gündeme oturan Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde Denizlili iş insanı Emrah Tünay da yer aldı.

SPOR

Galatasaray ile Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylardan dolayı soruşturma başlatıldı. Stadyum Müdürü A.Ç'ye darp girişiminde bulunan 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye...

SPOR

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Rams Park’ta oynanacak mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek.

SPOR

Galatasaray'ın ikinci başkanı Metin Öztürk, UEFA Kupası'nın 24'üncü yıl dönümünde yaptığı konuşmada Fenerbahçe'ye 5 yıldız göndermesi yaptı.

Özel Haber