Yukarı Mahalle 300 Evler Caminde yaz Kur’an Kursunda öğrenim gören yaklaşık 50 öğrenciye Muharrem ayı nedeniyle aşure, ikram edildi. Cami görevlisi Ali Vural öncülüğünde mahalle sakinlerinden hayırsever Selda Türkyılmaz ile Safiye Ersoy tarafından hazırlanan aşure, Cuma namazı için camiye gelen cami cemaati ile mahalle sakinlerine de ikram edildi.

I M G 8864

ÇİVRİL’DE ÜÇ MAHALLE UŞAK’A BAĞLANMAK İSTİYOR ÇİVRİL’DE ÜÇ MAHALLE UŞAK’A BAĞLANMAK İSTİYOR

Aşure programına katılan İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi, ilim öğrenen öğrencilere sahip çıkarak destek veren hayırseverlere teşekkür etti. Çörekçi programda Çivril ilçe merkezi ve mahallerinde devam eden Kur’an kurslarında yüzlerce öğrencinin dini bilimler ve Kur’an’ı kerimi öğrendiklerini belirtti. Müftü Çörekçi, aşure dağıtımı öncesi yaptığı kısa konuşmada “yaz Kuran Kurslarında eğitim gören öğrencilere kurs başladığından bugüne kadar ikramda bulunan hayırseverlerden Allah razı olsun. Allah hayırlarını kabul eylesin. Allah hayırseverlerin kazancını bereketli eylesin” dedi.

Çörekçi 300 evler camisinde aşure yapımına destek veren ve öğrencilere ikramda bulunan hayırseverlere de teşekkür etti. Müftü Muhammed Çörekçi Kur’an Kursundaki öğrenciler ile programa katılan mahalle sakinlerine "Muharrem Ayı ve Aşure Günü" ile ilgili bilgiler verdi.

Programın sonunda öğrencilere ve cami cemaatine aşure ikram edildi.

Editör: Bülent Çakır