Fatura Vatandaşa Kesilmeye Devam Ediyor Fatura Vatandaşa Kesilmeye Devam Ediyor

Denizli için yapılacak her yararlı işte AK Parti yardımcı olacaktır ama yanlışları da anlatmakla mükellefiz diye AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu emeklilere ve yeni doğanlara yapılan yardımlar üzerinden eleştirdi. 

AK Parti İl Başkanı Güngör konuşmasında “Seçim döneminde şu anki belediye başkanının sosyal medyada ve görüşmelerinde vatandaşlara kendi açısından söylediği 2 önemli şey vardı. Bunlardan biri emeklilere ikramiye vereceklerini ifade ettiler. Denizli’de 290 bine yakın emekli var yani siz Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olurken bu 290 bine yakın emekliye hitap ederek vaatlerde bulunuyorsunuz. Vatandaşa vermiş olduğunuz vaatleri belediye başkanlığınızdaki sözlerinizle izah etseydiniz” diyerek Denizli Büyükşehir’in emekli yardımından faydalanabilmek için gerekli olan şartlarını hatırlattı.  

Bu şartları Denizli’de bulunan 290 bine yakın emeklinin kaçının sağladığını ve faydalandığını Denizli’de yaşayan biri olarak merak ediyorum diyen Başkan Güngör, “Yine aynı şekilde yeni doğan bebekler için maddi yardım vereceklerini ifade ettiler. Her doğan bebeğe şartsız yardım vereceklerini söylediler” dedi.  

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli