Mahallelerin ilçe merkezi ve diğer mahalleler ile bağlantı yollarında genişletme ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Çivril Belediyesi Karabedirler mahallesinde yaptığı çalışma ile asfalt sezonunu kapattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılan çalışmalarda Çivril’de Tokça-Çıtak, Tokça-Üçtepeler ve Çivril-Karabedirler arası yolların birinci ve ikinci kat asfaltlama çalışması yapıldı.

Bozulan ve kullanılamaz hale gelen yollarda düzenleme yapan Çivril Belediyesi asfalt sezonunu Karabedirler mahallesindeki son çalışma ile tamamladı. 2024 yılı yaz döneminde planlanan tüm yolların yapıldığını belirten ve Karabedirler mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Çivril belediye Başkanı Semih Dere “planladığımız ve aciliyet gerektiren yolların genişletme tamirat ve asfaltlama işlerini titizlikle yaptık. Bugün itibari ile 2024 yılının yaz dönemi asfalt sezonumuzu kapattık” dedi.

AK PARTİ’DE SÜRPRİZ BAŞKAN ADAYI AK PARTİ’DE SÜRPRİZ BAŞKAN ADAYI

Whatsapp Image 2024 10 06 At 20.27.51

Karabedirler mahallesinde bulunan 2,5 kilometrelik yolun ikinci kat asfaltlamasının yapıldığını belirten Başkan Dere “köyün girişinden sağlık Ocağına kadar olan yaklaşık 2,5 kilometrelik yolda hem genişletme hem de ikinci kat asfalt ihtiyacı vardı. Denizli Büyükşehir Belediyemiz üst yapı birimi ile yaptığımız değerlendirmede yolun yapılması için çalışma başlattık. Bugün de yolun son asfaltını döktük” dedi.

Köylerin refahı için çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Semih Dere “muhtar ve köylülerden gelen istek ve taleplere öncelik veriyoruz bu bağlamda Karabedirler mahalle sakinlerimizin köy girişindeki yolun düzenlenmesi talebini yerine getirmekten dolayı çok mutluyuz. Çivril Belediyesi olarak tüm mahalle ve köylerimizin eksik ve taleplerini hızlı bir şekilde yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz. Tüm köylerimize hak ettiği hizmet ve değeri kazandırıncaya kadar çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 06 At 20.27.50

Yol çalışmasını Çivril Belediye Başkanı Semih Dere ile birlikte inceleyen CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş’ta yaptığı değerlendirmede “ Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliğini en güzel şekilde Çivril’de de yapıyoruz. Çivril Belediyemiz ve Denizli Büyükşehir belediyemiz 2024 yılı yaz sezonu köy ve mahallelerde asfaltlama çalışmasını yaptı. ihtiyaç duyulan ve eksiği olan tüm yollar gelen talepler doğrultusunda ilgili birimlerin planlaması dahilinde yeniden yapıldı, bazı yollarımız genişletildi bazı yollarımız da birinci ve ikinci kat asfaltlama yapıldı. Emeği geçen başta Başkanlarımız Semih Dere ve Bülent Nuri Çavuşoğlu olmak üzere Çivril Belediyesi ve Denizli Büyükşehir personelimize Çivril halkı adına teşekkür ederim” dedi.

Muhabir: NİHAT KAPLAN