ÇİVRİLLİLER DİKKAT ZİRAİ DON GELİYOR ÇİVRİLLİLER DİKKAT ZİRAİ DON GELİYOR

Esnaf, kurum ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, ziyaretlerine Özel Masal Diyarı anaokulu ziyareti ile devam etti. Ziyarette öğrenciler ile bir araya gelen Kaymakam Akbulut okul idarecileri ve öğretmenlerden de bilgi aldı.

2024 -2025 Eğitim öğretim döneminin başlaması ile okul ziyaretleri yapan Kaymakam Hasan Akbulut, ilçede eğitim veren Özel Masal Diyarı Anaokulunu ziyaret ederek okulda eğitim gören öğrencilerle buluştu. Okul idarecisi ve müdürü Serhan Şahan tarafından karşılanan Kaymakam Akbulut 3 – 4 ve beş yaş sınıflarını ziyaret ederek işlenen derslere iştirak etti. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Hasan Akbulut öğretmenlerden de müfredat, etkinlik ve dersler hakkında bilgi aldı. Ziyaretinde okul müdürü Serhan Şahan ile de görüşen Kaymakam hasan Akbulut okul hakkında bilgi aldı. Ziyaret ile ilgili olarak Çivril Kaymakamlığı sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından yapılan bilgilendirmede “Kaymakamımız Sayın Hasan Akbulut, İlçemizde faaliyet gösteren Özel Şahan Masal Diyarı Anaokulu ‘nu ziyaret ederek kurum yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı” ifadelerine yer verildi.

M A S A L D İ Y A R I

Okul müdürü Serhan Şahan’da ziyaret ile ilgili olarak “Kaymakamımız Hasan Akbulut’u kurumumuzda ağırlamaktan ve misafir etmekten büyük bir onur duyduk. Kaymakamımız sınıflarda öğrencilerimizle bir süre sohbet ederek derslere eşlik etti. Çocuklar için unutulmaz bir gün oldu. Ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı kaymakamımız Sayın Hasan Akbulut’a teşekkür ederiz” dedi. 

Muhabir: NİHAT KAPLAN