Olay, Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ayşe D. isimli bir kadın, kredi kartı üzerinden yüklü miktarda bir harcama gerçekleştirdi. Yaptığı harcamayı eşine söylemekten korkan kadın, çareyi akıllara zor gelecek bir yöntemi hayata geçirmekte buldu. Film senaryolarını aratmayacak bir fikir üreten kadın, zaman kaybetmeden fikrini uygulamaya koyuldu.

Kocasinin Kredi Kartini Kullandi Soylemeye Korkunca Soyuldum Dedi1

Darp Edildiğini Söyledi

Evin altını üstünü getirerek her yeri darmadağın eden kadın, son derece gerçekçi bir role girerek eve polis çağırdı. Genç kadın, eve gelen emniyet ekibine, evde 1.5 yaşındaki kızıyla birlikteyken kapının çaldığını, kendisini kargocu olarak tanıtan kişi tarafından kapıyı açar açmaz darp edilmeye başladığını, başını duvara çarptığını, çocuğunu kaçırmakla tehdit etmesi üzerine altınların yerini söylemek zorunda kaldığını belirtti.

Polisler, kadının ifadesinin ardından olay yerinin yakınında bulunan güvenlik kameralarını incelerken, kadının tarifine uyan bir kimsenin sokağa ve ikamete girmediğini belirledi.

Kocasinin Kredi Kartini Kullandi Soylemeye Korkunca Soyuldum Dedi3

TÜRKİYE’NİN UZAYDAKİ GARANTİSİ TÜRKSAT 6A TÜRKİYE’NİN UZAYDAKİ GARANTİSİ TÜRKSAT 6A

Gerçeği İtiraf Etti

Genç kadın, hastanedeki tedavisinin ardından götürüldüğü emniyette gerçeği itiraf etti. Ayşe D.'nin, olayın ciddiyetinin farkına vararak evde söylediklerinin doğru olmadığını, eşinin bilgisi dışında kredi kartı harcaması yaptığını, bunu korktuğu için eşine söyleyemediğini, bu durumu kapatmak için böyle bir yola başvurduğunu söylediği bildirildi.

Kocasinin Kredi Kartini Kullandi Soylemeye Korkunca Soyuldum Dedi2

Kaynak: Haber Merkezi