Çivril Muhtarlar Derneği başkanı Sadettin Özel öncülüğünde düzenlenen öğle yemeği ile bir araya gelen muhtarlar, toplantıya katılan kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Semih Dere’ye mahallerinin eksik ve ihtiyaçlarını iletme fırsatı buldu. Yaklaşık 50 muhtarın katıldığı yemekli toplantıdan sonra değerlendirme yapan Çivril Muhtarlar Derneği Başkanı ve İğdir mahalle muhtarı sadettin Özel “seçimlerden sonra göreve başlayan yaklaşık 40 yeni arkadaşımız oldu. Farklı dönemlerde ve programlarda tanışma kaynaşma fırsatımız oldu ancak muhtarlar olarak bir araya gelmek istedik. Davetimize kaymakamımız ve belediye başkanımız da icabet ederek bizleri onurlandırdı. Verimli ve faydalı bir program oldu” dedi.

Muhtarlarla buluşmasının belli aralıklarla devam edeceğini belirten Dernek Başkanı Özel “bu dönem ilk defa muhtarlık görevine seçilen genç arkadaşımız çok fazla. Birkaç dönemdir görev yapan deneyimli arkadaşlarımızla genç muhtarlarımızı sık sık bir araya getirmeye gayret edeceğiz. Tecrübeli muhtarlarımızın deneyim ve bilgilerinden genç arkadaşlarımızın faydalanmasına olanak sunacağız” dedi.

BAŞKAN DERE ZABITA HAFTASINI KUTLADI BAŞKAN DERE ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Toplantıda Kaymakam ve Belediye Başkanının olmasının muhtarlar açısından büyük avantaj olduğuna dikkat çeken Sadettin Özel “biz muhtar olarak her fırsat ve durumda kaymakam ve belediye başkanımızla görüşüp istek ve taleplerimizi iletebiliyoruz. Ancak bu programda Kaymakamımız Hasan Akbulut ve Belediye Başkanımız Semih Dere’nin de olması toplantıya ayrı bir anlam kattı. Hem Kaymakamımız hem de Belediye Başkanımız bizlere büyük ilgi gösterdi, hepimizi ayrı ayrı dinleyerek isteklerimizi not etti, sorularımızı cevapladı. Katılım ve desteklerinden dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Çivril Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen Muhtarlar Toplantısı, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Editör: Bülent Çakır