ÇİVRİL CUMHURİYET BAŞSAVCISI ABDULLAH FURKAN SÜNBÜL “ADALET MEKANİZMASI HIZLI VE ADİL OLMALI” ÇİVRİL CUMHURİYET BAŞSAVCISI ABDULLAH FURKAN SÜNBÜL “ADALET MEKANİZMASI HIZLI VE ADİL OLMALI”

Denizli’nin Çivril ilçesinde bulunan köy konaklarında bakım ve onarım işlemleri devam ediyor. Belli bir plan çerçevesinde hareket eden Çivril Belediyesi ekipleri, mahallelerde bulunan köy konaklarında bakım onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda harekete geçen ekipler, vatandaşların vakit geçirdikleri, ortak kullanım alanı olan köy konaklarında boyama, tadilat ve tamirat işlemleri yürütüyor. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere; ””Ekiplerimiz mahallelerimizdeki yolların bakımını, tadilatını,  camilerin ve okulların bakım ve onarımını sürdürürken,  hemşerilerimizin ortak kullanım alanı olan, vakit geçirdikleri köy konaklarında da bakım ve onarım işlemlerini yürütüyor, hemşerilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Vatandaşlar yapılan çalışmalardan duyduklarını memnuniyeti dile getirerek Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’ye teşekkür ettiler.

Çivril Belediyesi, köy konaklarının yanı sıra yine mahallelinin ortak kullanım alanları olan kahvehaneler, camiler ile okullarda da çalışmalarına devam ediyor.

Editör: Bülent Çakır