Çivril Belediyesi arazi çalışmalarını açma düzeltme ve iyileştirme faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kocayaka Mahallesi arazi yolları genişletilerek düzeltildi.

ÖĞRENCİLERDEN FIRIN ZİYARETİ ÖĞRENCİLERDEN FIRIN ZİYARETİ

Çivril Belediyesi Nisan ayında başladığı arazi yolu çalışmalarına hasat döneminde hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kocayaka mahallesindeki arazi yollarında belediyeye ait iş makineleri ve greyderler ile yollar genişletilerek düzenleniyor. Çalışmalar ile ilgili olarak Belediyeden yapılan bilgilendirmede çiftçilerin üretim ve hasat döneminde kolaylık sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalara ara vermeden deva edileceği bildirildi. Çiftçilerin ürünlerini daha hızlı ve rahat bir şekilde ulaşmasını sağlamak için arazi yollarının bakım ve onarımına büyük önem verdiklerini belirten Çivril Belediye Başkanı Semih Dere; “Çiftçilerimizin üretim faaliyetlerini sorunsuz bir şekilde sürdürebilmeleri için arazi yolu çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Çiftçilerimizin tarladaki ürünlerini daha rahat ve hızlı bir şekilde pazara ulaşmalarını sağlamak için arazi yollarının bakım ve onarımını gerçekleştiriyoruz. Çiftçimizin ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Kocayaka Mahalle muhtarı Hasan Koç’ta yapılan çalışmaların çiftçilerin kazançlarına doğrudan katkısı olduğunu belirterek Belediye başkanı Semih dere ve belediye personeline teşekkür etti. Muhtar Koç değerlendirmesinde “Mahallemizin arazi yollarının düzenlenmesi için topraklama ve dolgu Çalışmamızı Bugünde devam ediyoruz. Yardımlarından Dolayı Çivril Belediye başkanı sayın Semih Dere başkanıma mahallemiz adına teşekkür ederim. Açılan ve genişletilen yollar ile çiftçi ve üretici kardeşlerimiz ürünlerini depo ve pazara daha hızlı ve konforlu ulaştırma olanağına kavuşacak ve direk olarak gelirine katkı sağlayacaktır” ifadelerine yer verdi.

Kocayaka mahalle sakinleri de yapılan bu hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’ye teşekkür etti.

Editör: Bülent Çakır