Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar ile bazı bakanlık ve kamu kurumlarında atama ve görevden alma işlemleri gerçekleşti. Atama ve görevden alınmalarda Denizli’de var.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar ile bazı bakanlık ve kamu kurumlarında yeni atamalar ve görevden almalar gerçekleşti. Atama ve görevden alınmalarda Denizli’de var.  

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda da birçok il müdürü değişti. İçlerinde Denizli’nin de olduğu Antalya, Bursa, İzmir ve Kayseri il müdürleri görevden alınırken Denizli, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın ve Bartın gibi illere yeni müdürler atandı.  Sosyal Hizmetler Bakanlığı Denizli İl Müdürlüğü'ne ise  Uşak İl Müdürü Ekrem Boran atandı.  

Whatsapp Image 2023 12 05 At 14 37 50

Büyükşehirden Büyük Müjde Büyükşehirden Büyük Müjde

Sosyal Hizmetler Bakanlığı Denizli İl Müdürlüğü'ne atanan Ekrem Boran kimdir? 
 
1978 yılında Osmaniye'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Osmaniye'de tamamladı. Dicle Üniversitesi Matematik Bölümünden ve Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun olduktan sonra Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 

2003-2006 yılları arasında Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğünde memur olarak çalıştı. 2006-2015 yılları arasında Çalışma ve İş Kurumu Osmaniye İl Müdürlüğünde sırasıyla memur ve şef olarak çalıştıktan sonra, 2015 yılı Temmuz ayında Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne, İl Müdür Yardımcısı olarak atandı. Bakanlığımızca 2021 yılında Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görevlendirildi, 2023 yılı Kasım ayında Denizli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görevlendirilmiş olup, halen bu görevine devam etmektedir. 

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da görev alan Ekrem BORAN, evli ve üç çocuk babasıdır. 

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli