30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI VE ÇİVRİL’İN İŞGALDEN KURTULUŞU KUTLANDI 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI VE ÇİVRİL’İN İŞGALDEN KURTULUŞU KUTLANDI

Temmuz ayı meclis toplantısında gündeme gelen ve Plan Bütçe Komisyonu tarafından incelenen ‘Ekonomik ömrünü tamamlamış Araç ve Ekipmanların’ satışına meclisten oy birliği ile onay çıktı. Karar ile birçoğu uzun yıllardır atıl bekleyen araçların en kısa sürede satılması ve araç parkurunun düzenlenmesi hedefleniyor.

Plan Bütçe Komisyon üyeleri ile birlikte Belediyeye ait Kum Ocağı tesisinde bulunan park yerindeki araçları inceleyen Başkan Semih Dere ekonomik ömrünü tamamlayan ve hurdaya çıkan araçların satılacağını belirtti. Başkan Dere mecliste yaptığı konuşmada uzun yıllardır kullanılmayan araçların tesiste büyük bir alanı kapladığını belirterek “satış için karar aldığımız araçlar uzun yıllardır kullanılmıyor. Bakım ve onarımları Belediye bütçesine büyük külfet getirecek araçlar. Bu araçları Komisyon üyelerimiz ile birlikte inceledik, durumları hakkında detaylı çalışma yaptık. Satılması gerekenleri tespit ettik. En kısa sürede bu araçları satarak hem tesisimizde bu büyük alanı temizleyecek hem de ekonomik ömrü biten araçları elden çıkaracağız” dedi.

 Temmuz ayı meclis toplantısında gündeme gelen araçları yerinde inceleyen Plan Bütçe Komisyonu üyeleri oy birliği ile araçların satılmasına karar verdi. Komisyonda alınan karar temmuz ayı meclis toplantısında oylanarak komisyondan geldiği şekli ile oy birliği ile kabul edildi.

Çivril Belediyesi tarafından satılması planlanan araçların içinde minibüs, otomobil ile kamyonun yanı sıra iş makinesi ve Ambulansta yer alıyor.

Editör: Bülent Çakır