Tüm gazilerin gününü kutlayan Başkan Semih Dere mesajında şu ifadelere yer verdi: “Aziz milletimizin bağımsızlığı ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını ortaya koyan kahraman gazilerimizin Gaziler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Vatanımızın her karış toprağı, milletimizin kahraman evlatlarının canları pahasına kazanılmıştır. Bugün üzerinde özgürce nefes alabildiğimiz bu toprakları bizlere emanet eden şehitlerimiz ve gazilerimiz, her zaman minnet ve saygıyla anılacaktır. Gazilerimiz, milletimizin onurudur ve bağımsızlık mücadelemizin canlı şahididir. Onların cesareti ve fedakarlığı, milletimizin varoluş mücadelesindeki kararlılığının en büyük göstergesidir.

Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.

BAKANDAN ÇİVRİL’E ADALET SARAYI MÜJDESİ BAKANDAN ÇİVRİL’E ADALET SARAYI MÜJDESİ

Bu vatan, sizlerin fedakarlıklarıyla ilelebet var olacak ve bayrağımız daima göklerde dalgalanacaktır. Gaziler Günü’nüz kutlu olsun.”

Editör: Bülent Çakır