Karabağlar ilçesinde Yıldız Caddesi ile Türbe Caddesi kesişiminde dün akşam meydana gelen olayda, A.B.Y. ile Medet Ferhan Şengün arasındaki tartışma kanlı bir cinayete dönüştü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kavganın büyümesi sonucu zanlının yere düştüğü, ardından kurbanın bıçaklandığı görüldü.

'Sen Kafirsin' Diye Bağırdı,  Göğsünden Bıçakladı

"Ben Kafir Değilim, Benim Yolum Allah Yolu"

Zanlının ifadesine göre, önce telefon gaspı girişimine uğradığını iddia ettiği 15 yaşındaki iki çocukla yaşadığı olay, daha sonra öldürdüğü kişiyle "Sen kafirsin" diye bağırışmaya dönüştü. Zanlı, kurbanın "Ben kafir değilim, benim yolum Allah yolu" sözleri üzerine cinayeti işlediğini öne sürdü.

Cinayetin ardından olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Şengün'ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Zanlı A.B.Y., polis ekiplerince gözaltına alındı ve Cinayet Büro Amirliğine sevk edildi. Emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, kurbanın 10 gün önce kayıp ihbarı verildiği ve bipolar rahatsızlığı bulunduğu ortaya çıktı.

Alınmadıkları eğlence mekanının çalışanını araçla ezerek öldürdüler Alınmadıkları eğlence mekanının çalışanını araçla ezerek öldürdüler
Editör: Haber Merkezi