ŞARJLI MOTOR SÜRÜCÜSÜ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ ŞARJLI MOTOR SÜRÜCÜSÜ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Çivril Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri dört gün süren festivalde vatandaşların huzuru için gece gündüz görev yaptı. Yaya Devriye, Sahne koruması, Motorize ekipler, sivil görevliler ve Araç devriyesi olmak üzere farklı görevlerde yaklaşık 80 polis ile 50 jandarmanın görev yaptığı festivale katılan esnaf ve vatandaşlar güven içinde hem eğlendi hem de alışveriş yapma imkanı buldu.

19 Eylül Perşembe günü başlayan festivalin ilk anından itibaren görev yapan kolluk kuvvetleri 22 Eylül Pazar günü gece ilerleyen saatlerine kadar devriye, nöbet ve denetim görevlerine devam etti. Konser saatlerinde devriye ve denetimlerini arttıran ekipler, ilçe girişlerindeki uygulama noktalarında da ilçeye giren araçlarda kimlik ve evrak denetimi yaptı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet birimlerinin de görev aldığı festivalde dört gün boyunca vatandaş ve esnafı rahatsız edecek olaylar yaşanmadı. 

Şehir dışından ve çevre mahallelerden çok yoğun katılımın olduğu Çivril Elma Tarım ve Kültür festivalinin asayiş açısından sorunsuz tamamlanmasının sevindirici olduğunu belirten Başkan Semih Dere “Uluslararası Elma Tarım ve Kültür festivalimizin 26.sını düzenledik. Festivali bu yıl çok büyük bir katılımla büyük bir coşku ile düzenledik, kutladık. Festivalimizi şenlik havasında geçirdik. Dört günde yaklaşık 100 BİN kişinin katıldığı Çivril Elma Tarım ve Kültür Festivalinde hiçbir asayiş vakasının yaşanmamış olmasında Polis ve Jandarmanın özverili çalışmasının katkısı çoktur. Halkımızın güven ve huzur içinde bir festival geçirmesinde emeği geçen Polis ve jandarma personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Bülent Çakır