GENÇ SPORCULAR BAŞKAN SEMİH DERE'Yİ ZİYARET ETTİ GENÇ SPORCULAR BAŞKAN SEMİH DERE'Yİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Meydanına kurulan konteyner mağazanın açılışına Belediye Başkanı Semih Dere Kulüp başkanı Kerem Boso, CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş önceki dönem Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ile kulüp yöneticileri, Belediye Başkan yardımcısı Tansel Ergut, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gök ve çok sayıda davetli ile STK temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri ve sporseverler katıldı.

Mağazanın açılış programında konuşan Belediye Başkanı Semih Dere Yeşil Çivril Belediye sporun BAL liginde Denizli’yi başarı ile temsil ettiğini belirterek “geçen yıl çıktığı BAL liginde ilimiz ve Çivril’imizi en iyi şekilde temsil eden yeşil Çivril Belediye spor futbol kulübümüz bugün açtığı mağaza ile amatör liglerde bir ilke imza atarak satış mağazası açtı. İlklerin takımı Yeşil Çivril belediye sporumuzun bu sezonda da hem Denizli’yi hem de Çivril’imizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Açılan mağazanın önce kulübe sonra da ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Çivril Belediyesi olarak kulübümüze olan desteğimiz her zaman devam edecek” dedi.

Açılışta konuşan Yeşil Çivril Belediyespor Kulüp başkanı Kerem Boso’da destekleri için önceki dönem belediye başkanı Niyazi Vural ve Belediye Başkanı Semih Dere’ye teşekkür ederek “kulübümüzün BAL mücadelesinde her zaman yanımızda olan önceki başkanımız Niyazi Vural ve belediye başkanımız Semih Dere’ye  destekleri için teşekkür ediyorum. Geçen yıl çıktığımız BAL’da bizleri tribünde hiçbir zaman yalnız bırakmayan başkanlarımız, seyircimiz ile birlikte lig boyunca en büyük gücümüz oldular. Bugün kulübümüze destek olması düşüncesi ile açtığımız satış mağazası ile amatör liglerde bir ilki başardık. Mağazamız elde ettiği gelir ile kulübümüze bir nebze olsun katkı sağlayacaktır.2024 – 2025 sezonunda BAL’da elde ettiğimiz başarı ile inşallah 3’üncü lige çıkarak verilen desteğin karşılığını vereceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kesilen kurdele ile Yeşil Çivril Belediye spor satış mağazasının açılışı yapıldı. Açılışın ardından kulüp başkanı Kerem Boso, Belediye Başkanı Semih Dere ve davetlilere mağazayı gezdirerek satışa sunulan ürünler hakkında bilgi verdi. 

Editör: Bülent Çakır