ÇİVRİL OYNADI ORTACA KAZANDI ÇİVRİL OYNADI ORTACA KAZANDI

İlk defa çıktığı BAL’da Denizli’yi 2023 - 2024 sezonunda temsil eden ve oynadığı play out maçları sonundan 2024 - 2025 sezonunda da BAL’da devam etme hakkı kazanan Yeşil Çivril Belediye spor transfer çalışmalarının yanında kulübü finansla açıdan güçlendirmek için girişimde bulundu. Kulüp yönetimi ilçe merkezine açacağı store mağzası ile kulübe sürekli gelir sağlamak için çalışmalarına hız verdi. 24 Temmuz Çarşamba günü açılışı yapılacak olan store mağazasında kulübe ait lisanslı ürünlerin satışının yapılacağını belirten kulüp başkanı Kerem Boso “takımın ne büyük destekçisi olan Çivrilli sporseverler Yeşil Çivril Belediyespor’a ait forma, atkı ve diğer spor ürünlerini bu mağazada bulabilecekler. Açılan mağaza Amatör ligde bir ilk. İlk defa BAL’da mücadele eden bir takım store mağazası açıyor. Açılan mağaza bizim hayallerimizin ve hedeflerimizin büyüklüğünü gösteriyor” dedi.

Mağaza ile kulübün mali açıdan daha bağımsız bir yapıya kavuşacağını belirten başkan Boso "Yeşil Çivril Belediyespor'u kendi ayakları üzerinde duran hiç kimseye bağımlı olmayan bir yapıya kavuşturmak için çalışıyoruz" dedi.  

Yeşil Çivril Belediyespor’un hedefinin 3 lig olduğunu belirten Başkan Boso “geçen sezon mücadele ettiğimiz ve Denizli’yi en iyi şekilde temsil ettiğimiz BAL’da hedefimiz 3 lige çıkmak. Yapılanmamız hedeflerimiz bu yönde. Bunun için bu mağazanın önemi birim için büyük. Çivrillilerin mağazaya destek vereceğimizden şüphemiz yok” dedi.

Bu sezon hedeflerinin daha byük olduğunu altını çizen yeşil Çivril Belediyespor Kulüp başkanı Kerem Boso “Yeşil Çivril Belediyespor bir kulüpten daha fazlası, kentin en büyük değeri. Mağazamızın önce ilçemize ve kulübümüze sonrada taraftarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Çarşamba günü yapılacak açılışımıza tüm Çivrillileri bekliyoruz” dedi.

Whatsapp Image 2024 07 22 At 11.01.42

Editör: Bülent Çakır