Müge Anlı'nın programına geçtiğimiz hafta kayıp kızlarını aramak için katılan anne ve üvey baba ile ilgili akıl almaz olaylar ortaya çıkmıştı. Tüm Türkiye'yi şok eden olayda kızlar bulundu fakat kızlar ellerindeki görüntülerle birlikte küçük yaştan bu yana üvey babaları Selahattin tarafından istismar edildiklerini iddia ettiler. Muğla'da yaşanan olaylar, bir anda tüm Türkiye'nin gündemine oturdu.

Müge Anlı'nın yayınından sonra polis ekipleri Selahattin'i alıp emniyete götürdü. Müge Anlı bugün yayınlanan programda, hafta sonu yaşananları anlattı. Kızların annesi Fitnat ve üvey baba Selahattin 5 saat boyunca savcıya ifade verdi. Gece saatlerine kadar süren ifadenin ardından anne Fitnat'ın istismarı gördüğünü ancak konuşmadığı ortaya çıktı. Üvey baba Selahattin ise istismar ettiğini reddetti. Videolar öne sürülünce "bana ilaç verdiler" demeye devam etti.

İfadelerin ardından üvey baba Selahattin, cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne Fitnat ise suça iştirakten suçlu bulundu fakat serbest bırakıldı. İstismara uğrayan engelli birey Gizem ise devlet tarafından koruma altına alındı.

Tuvalet Kavgasında Bir Kişi Bıçaklandı Tuvalet Kavgasında Bir Kişi Bıçaklandı

Muge Anli Selahattin

11 Tane Çocuğu Varmış

Müge Anlı araştırmaları sonucunda ilginç bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Anlı, Selahattin'in Avustralya'ya gittiğini ve 11 tane çocuğu olduğunu açıkladı.

Selahattin'in dayısı yayına bağlanıp olanları şöyle anlattı: "İlk eşini kalçasından bıçaklayıp Avusturalya'da akıl hastanesinde yattı. Daha sonra karşı komşusuna tecavüz etti.. Ondan da başka bir çocuğu var. Cezaevine girdikten sonra ülkeden şehir dışı edilmiş ve böylece Türkiye'ye geri geldi." ifadelerini kullandı.

Editör: Atakan Göker