2024-2025 sezonuna hazırlanan Yeşil Belediyespor Futbol Kulübü takımın hocası Tuğrul Metin ile yeniden anlaşmaya vardı. 2023-2024 sezonunun ikinci yarısında takımın başına geçen Tuğrul Metin, takımın BAL’da kalmasında önemli bir pay sahibi olmuştu.

Yeni sezon çalışmalarına başlayan Yeşil Çivril Belediye Spor Teknik Kadrosunu oluşturdu. Kaleci antrenörü ile anlaşan kulüp teknik sorumlu olarak takımın başında Tuğrul Metin olmasına karar verdi. Yönetim kadrosunu yenileyen Yeşil Çivril Belediyespor resmi sayfasından yaptığı duyuru ile yeni sezonda takımın başında Tuğrul Metin ve kaleci antrenörü olarak Mevlüt Sarıçam olacağını duyurdu.

Hoşgeldin Mevlüt Sarıçam

Yapılan bilgilendirmede “Hoşgeldin Mevlüt Sarıçam. Kulübümüz, 2024-2025 sezonu için kaleci antrenörü olarak Mevlüt Sarıçam ile anlaşma sağlamıştır. Mevlüt Hocamıza yeni sezonda Yeşil Beyazlı camiamızda başarılar dileriz. Tuğrul Hocamız ile yola devam ediyoruz. Geçen sezon ligin ikinci devresinde çalışmaya başladığımız teknik direktörümüz Tuğrul Metin ile yaptığımız görüşmeler sonucunda önümüzdeki sezon için de anlaşmaya varılmıştır. Teknik ekibimize yeni sezonda Yeşil Beyazlı camiamızda başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR BAŞKAN VE KAMEROĞLUNU AĞIRLADI YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR BAŞKAN VE KAMEROĞLUNU AĞIRLADI

Her iki teknik adamla yapılan görüşme ve imza töreninde kulüp yöneticileri hazır bulundu.